Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмицата на интериорните мебели - спестете до 50%!

MY SPACE: оставете хармонията да властва

MY SPACE: оставете хармонията да властва

В JYSK посрещаме топлите сезони с три нови тренда MIDSOMMER, MY SPACE и INSTA EMOTIONS. Във всеки един от тях ще преоткриете комбинации от нови и вече съществуващи артикули.

Тук ще разгледаме MY SPACE. Както става ясно от името, този тренд се концентрира върху личното пространство и това как да постигнем хармонична обстановка. Забавете темпото, запалете няколко ароматни свещи, поставете ги в свещник ELVIN и добавете малко зеленина в изящната ваза SIVERT.

Декорация за дома


Създайте малки сцени в домашната декорация, които да си поиграят с въображението, когато минавате покрай тях. Поставката PELLE ще Ви позволи да експериментирате с пространството.

Декорация за дома


Един от глобалните трендове по света също се рефлектира и в MY SPACE. Става въпрос за рационалното използване на природните ресурси. Тук няма нужда от много декорации, на почит е минимализма и пространството. Ключът е в практичните решения за съхранение. Минималистичните рафтове и изобилието от кутии за съхранение MALTE ще Ви помогнат да подчините хаоса.

Декорация за дома


Стилната кофа за съхранение AKITA е едновременно практично и красиво решение за съхранение. Независимо какво сте поставили в тази нестандартна интериорна украса, ще бъде лесно да пренасяте дреболиите и да ги предпазите от домашния прах.

Декорация за дома


Материалите, на които се осланя тренда са дървесина, цимент и стъкло, както и полиестер, мемори пяна и хром. Масичките UPTOWN са един прекрасен пример за мебелите в този стил.

Декорация за дома


Играта с геометричните форми е на почит в MY SPACE. Декоративното огледало EFFECT ще Ви помогне да постигнете желания ефект. То се състои от 5 части, които можете да подредите според Вашия вкус.  

Декорация за дома


Цветовата гама в този тренд е вдъхновена от водата и всичките ѝ нюанси. Красивото одеяло LINNEA събира част от най-красивите нюанси на ментово и морско синьо. А комбинацията със зелено на деко възглавницата DUNHAMMER ще внесе още повече спокойствие.

Декорация за дома

Открийте повече

Украсете дома си в традиционни коледни цветове

6 съвета как да планирате коледното си пазаруване

Идеи за адвент подаръци за четирите неделни дни на Адвента

Коя материя Ви топли най-добре?

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.