Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

СЕГА ОЩЕ ПО-ДОБРИ ОФЕРТИ НА ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ - СПЕСТЕТЕ ДО 50%

Поставка с декорация и саксия. Канапе с одеяло и възглавници.

MY SPACE: оставете хармонията да властва

В JYSK посрещаме топлите сезони с три нови тренда MIDSOMMER, MY SPACE и INSTA EMOTIONS. Във всеки един от тях ще преоткриете комбинации от нови и вече съществуващи артикули.

Тук ще разгледаме MY SPACE. Както става ясно от името, този тренд се концентрира върху личното пространство и това как да постигнем хармонична обстановка. Забавете темпото, запалете няколко ароматни свещи, поставете ги в свещник ELVIN и добавете малко зеленина в изящната ваза SIVERT.


Създайте малки сцени в домашната декорация, които да си поиграят с въображението, когато минавате покрай тях. Поставката PELLE ще Ви позволи да експериментирате с пространството.


Един от глобалните трендове по света също се рефлектира и в MY SPACE. Става въпрос за рационалното използване на природните ресурси. Тук няма нужда от много декорации, на почит е минимализма и пространството. Ключът е в практичните решения за съхранение. Минималистичните рафтове и изобилието от кутии за съхранение MALTE ще Ви помогнат да подчините хаоса.


Стилната кофа за съхранение AKITA е едновременно практично и красиво решение за съхранение. Независимо какво сте поставили в тази нестандартна интериорна украса, ще бъде лесно да пренасяте дреболиите и да ги предпазите от домашния прах.


Материалите, на които се осланя тренда са дървесина, цимент и стъкло, както и полиестер, мемори пяна и хром. Масичките UPTOWN са един прекрасен пример за мебелите в този стил.


Играта с геометричните форми е на почит в MY SPACE. Декоративното огледало EFFECT ще Ви помогне да постигнете желания ефект. То се състои от 5 части, които можете да подредите според Вашия вкус.  


Цветовата гама в този тренд е вдъхновена от водата и всичките ѝ нюанси. Красивото одеяло LINNEA събира част от най-красивите нюанси на ментово и морско синьо. А комбинацията със зелено на деко възглавницата DUNHAMMER ще внесе още повече спокойствие.

Открийте повече

Посрещнете лятото с актуални цветове

Поканете топлината на пролетта в дома си

Създайте лятна атмосфера в банята си

Любимите декорации за прозорци на купувача