Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Сиво кресло до прозореца, бамбуков разделител за стая. Бамбуков фенер на пода до бамбуково бюро и маслинено зелен кухненски стол.

Нов тренд в JYSK: INFUSION

Какви са Вашите планове през лятото? Искате да отпочинете или да се впуснете в нов проект? Нашият нов тренд ще Ви помогне да постигнете Вашите желания.

И тази есен в JYSK приветстваме три нови стила, с които да подобрите дома си: RESET BASIC, MINDFU LGARDEN и INFUSION.

INFUSION ще внесе любимите елементи от природата директно във Вашия дом. Намерете вдъхновение, за да преобразите домашния офис в място, където обичате да прекарвате време. Задължително поставете комфортно кресло HUNDESTED до прозореца и се насладете на светлината с любимата книга или чаша кафе.

Сиво кресло до прозорец, със зелена ваза на пода до него и бамбуков разделител за стая до стената.
Разделител за стая VANDSTED бамбук
165 ЛВ./бр.
229 ЛВ. /бр.
Спестете 27%
Само онлайн

В този тренд нашите специалисти се опитаха да се доближат колкото се може повече до природата с помощта на използваните материали, текстури и органични форми. Един прекрасен пример за това са кошниците GRIMUR, изработени от филц и с красиви заоблени форми.

Етажерки за стена със саксии и кошници.

Идеята е да се уедините далеч от забързаното всекидневие. В непрестанно търсене на нови усещания, като мекия допир на подплатеното одеяло VALMUE.


Комбинацията от тъкани и дървесина допринася за цялостното чувство на спокойствие. Устойчивият начин на добив на суровините Ви гарантира правилен избор в обновяването на дома. В този случай бюрото VANDSTED, изработено от бамбук, и саксията MIKKI са с красиви заоблени крачета и се допълват с маслинено зеления кухненски стол VASBY.

Маслинено зелен кухненски стол до бамбуково бюро.

Текстурите са все още в основата на всеки един от нашите трендове. Този път нашите дизайнери си поиграха с тези акценти и могат да бъдат забелязани интересни решения в скандинавски стил. Например саксията LEONARD е с неутрални цветове.

Саксия с четки за рисуване на бамбуково бюро.

Цветовата гама е вдъхновена от природните елементи - земя, вода и въздух. Сини и зелени нюанси доминират, а земните тонове придават спокойствие и баланс. Цялата тази хармония може да бъде намерена в количката KANSTRUP.

Количка с рафтове и кутии за съхранение.

 

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача