Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

СЕГА ОЩЕ ПО-ДОБРИ ОФЕРТИ НА ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ - СПЕСТЕТЕ ДО 50%

Сиво кресло до прозореца, бамбуков разделител за стая. Бамбуков фенер на пода до бамбуково бюро и маслинено зелен кухненски стол.

Нов тренд в JYSK: INFUSION

Какви са Вашите планове през лятото? Искате да отпочинете или да се впуснете в нов проект? Нашият нов тренд ще Ви помогне да постигнете Вашите желания.

И тази есен в JYSK приветстваме три нови стила, с които да подобрите дома си: RESET BASIC, MINDFU LGARDEN и INFUSION.

INFUSION ще внесе любимите елементи от природата директно във Вашия дом. Намерете вдъхновение, за да преобразите домашния офис в място, където обичате да прекарвате време. Задължително поставете комфортно кресло HUNDESTED до прозореца и се насладете на светлината с любимата книга или чаша кафе.

Сиво кресло до прозорец, със зелена ваза на пода до него и бамбуков разделител за стая до стената.
Разделител за стая VANDSTED бамбук
200 ЛВ./бр.
269 ЛВ. /бр.
Спестете 25%
Само онлайн
Полилей KARLSSON Ø34xВ38см черен
40 ЛВ./бр.
99 ЛВ. /бр.
Спестете 59%
Само в магазините

В този тренд нашите специалисти се опитаха да се доближат колкото се може повече до природата с помощта на използваните материали, текстури и органични форми. Един прекрасен пример за това са кошниците GRIMUR, изработени от филц и с красиви заоблени форми.

Етажерки за стена със саксии и кошници.

Идеята е да се уедините далеч от забързаното всекидневие. В непрестанно търсене на нови усещания, като мекия допир на подплатеното одеяло VALMUE.


Комбинацията от тъкани и дървесина допринася за цялостното чувство на спокойствие. Устойчивият начин на добив на суровините Ви гарантира правилен избор в обновяването на дома. В този случай бюрото VANDSTED, изработено от бамбук, и саксията MIKKI са с красиви заоблени крачета и се допълват с маслинено зеления кухненски стол VASBY.

Маслинено зелен кухненски стол до бамбуково бюро.
Кухненски стол VASBY кадифе зелено/черно
125 ЛВ./бр.
199 ЛВ. /бр.
Спестете 37%
Само онлайн
Саксия MIKKI Ø22xВ41см със стойка
11,50 ЛВ./бр.
24,99 ЛВ. /бр.
Спестете 53%
Само в магазините

Текстурите са все още в основата на всеки един от нашите трендове. Този път нашите дизайнери си поиграха с тези акценти и могат да бъдат забелязани интересни решения в скандинавски стил. Например саксията LEONARD е с неутрални цветове.


Цветовата гама е вдъхновена от природните елементи - земя, вода и въздух. Сини и зелени нюанси доминират, а земните тонове придават спокойствие и баланс. Цялата тази хармония може да бъде намерена в количката KANSTRUP.

 

Открийте повече

Посрещнете лятото с актуални цветове

Поканете топлината на пролетта в дома си

Създайте лятна атмосфера в банята си

Любимите декорации за прозорци на купувача