Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Дневна с шкафче в розово, сиво канапе, параван и бюро от бамбук и кухненски столове в сиво.

Нов тренд в JYSK: MINDFUL GARDEN

И тази есен в JYSK приветстваме три нови стила, с които да подобрите Вашето жилище: RESET BASIC, MINDFUL GARDEN и INFUSION.

В следващите редове ще Ви предложим един позитивен и креативен подход към класическото. Трендът е MINDFUL GARDEN и е съсредоточен върху живота вкъщи. Много са начините да преобразите жилището в комфортно и лично пространство. Поставете ваза с цветя, вземете ароматна свещ и се настанете удобно в двуместното канапе LISELEJE.


Тук нашите дизайнери се стремят към постигането на хармонични композиции и интересни противоположности. Съчетаване на метал и стъкло за индустриален вид - етажерката за стена ASSENS с цвят праскова.

Рафтове за стена в цвят праскова, със стъклени купички, чаши за кафе и кутии за съхранение.

Същият ефект ще постигнете, комбинирайки елементи от различни материали. Например конзолната маса SAKSILD от бамбук с тапицираната табуретка GISLEV, разполагаща и с отделение за съхранение.


Дори и в най-малкия дом има място за малко интимност. Добавете това с помощта на параван LANGEBJERG, използвайте го като разделител за стаята.


В основата на MINDFUL GARDEN са шарките и текстурите, тъй като става въпрос за повече комфорт в дома. Сивата кушетка PARADIS е идеален избор за малкото жилище, а с няколко декоративни възглавници и одеяла ще се превърне в уютен кът.

Шкафче за стена в розово, сива кушетка и червена масичка.

Цветята се завръщат с пълна сила. Те са комбинирани с тревисти растения в диви композиции. Поставете голям красив букет в стъкления буркан YNGVE или използвайте елегантната ваза DENNO за минималистичните стръкове.

Две бамбукови бюра комбинирани като маса за хранене и сиви кухненски столове.

Цветовете са нови и дръзки. Заслужава си да са навсякъде женствените тонове - пепел от рози. За почитателите на този красив цвят предлагаме малките мебели - шкафче LOOKIN.

Шкафче за стена в розово.

Един микс от минало и настояще. Това са новите предложения и тонове, които тази есен трябва да намерят място във Вашия дом.

Открийте повече

Скандинавски декор за спокойствие и елегантност в дома Ви

Скандинавски декор за спокойствие и елегантност в дома Ви

Изберете правилната пейка за коридор

Изберете правилната пейка за коридор

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача