Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани категории през седмицата на скандинавския сън!

Нов тренд в JYSK: MINDFUL GARDEN

Нов тренд в JYSK: MINDFUL GARDEN

И тази есен в JYSK приветстваме три нови стила, с които да подобрите Вашето жилище: RESET BASIC, MINDFUL GARDEN и INFUSION.

В следващите редове ще Ви предложим един позитивен и креативен подход към класическото. Трендът е MINDFUL GARDEN и е съсредоточен върху живота вкъщи. Много са начините да преобразите жилището в комфортно и лично пространство. Поставете ваза с цветя, вземете ароматна свещ и се настанете удобно в двуместното канапе LISELEJE.

Двуместен диван от ратан с подложки за сядане и възглавници за облягане, червено одеяло и кръгла масичка.

Тук нашите дизайнери се стремят към постигането на хармонични композиции и интересни противоположности. Съчетаване на метал и стъкло за индустриален вид - етажерката за стена ASSENS с цвят праскова.

Рафтове за стена в цвят праскова, със стъклени купички, чаши за кафе и кутии за съхранение.

Същият ефект ще постигнете, комбинирайки елементи от различни материали. Например конзолната маса SAKSILD от бамбук с тапицираната табуретка GISLEV, разполагаща и с отделение за съхранение.

Конзолна маса от бамбук с огледало и табуретка.

Дори и в най-малкия дом има място за малко интимност. Добавете това с помощта на параван LANGEBJERG, използвайте го като разделител за стаята.

Параван от бамбук, който може да бъде използван за разделител за стая.

В основата на MINDFUL GARDEN са шарките и текстурите, тъй като става въпрос за повече комфорт в дома. Сивата кушетка PARADIS е идеален избор за малкото жилище, а с няколко декоративни възглавници и одеяла ще се превърне в уютен кът.

Шкафче за стена в розово, сива кушетка и червена масичка.

Цветята се завръщат с пълна сила. Те са комбинирани с тревисти растения в диви композиции. Поставете голям красив букет в стъкления буркан YNGVE или използвайте елегантната ваза DENNO за минималистичните стръкове.

Две бамбукови бюра комбинирани като маса за хранене и сиви кухненски столове.

Цветовете са нови и дръзки. Заслужава си да са навсякъде женствените тонове - пепел от рози. За почитателите на този красив цвят предлагаме малките мебели - шкафче LOOKIN.

Шкафче за стена в розово.

Един микс от минало и настояще. Това са новите предложения и тонове, които тази есен трябва да намерят място във Вашия дом.

Открийте повече

Украсете дома си в традиционни коледни цветове

6 съвета как да планирате коледното си пазаруване

Идеи за адвент подаръци за четирите неделни дни на Адвента

Коя материя Ви топли най-добре?

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.