Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

СЕГА ОЩЕ ПО-ДОБРИ ОФЕРТИ НА ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ - СПЕСТЕТЕ ДО 50%

Ваза и орнамент, сиво кресло и модерен бюфет.

Нов тренд в JYSK: RESET BASIC

Преоткрийте себе си с новите стилове на JYSK. Тази есен ще преобразите дома си с помощта на: RESET BASIC, MINDFUL GARDEN и INFUSION.

В последния от трите нови тренда – RESET BASIC, акцент е забавеното темпо и преоткриване на малките радости в живота. Фокусът е върху основното и необходимото в жилището. Нашите дизайнери умело вмъкват иновативни елементи, които привличат вниманието. Например посудата от каменина - чаши LAUKE, чинии TONE и стъклените купи JONAS.


Този сезон искаме да създадем уютна атмосфера, която да продължи с години наред. Наслаждавайте се всеки ден на елегантната комбинация от мекия килим STORMHATT и синьото канапе GISTRUP или кръглите маси за кафе KALVEHAVE.


Формите на подбраните артикули са органични, а техният дизайн е минималистичен, с интересен детайл, привличащ вниманието. Модерният бюфет EGELEV е един прекрасен пример за това, със своите страни направени от тънки ленти.


Използваните тонове са неутрални, в комбинация с красиви естествени цветове. Това е тайната формула за лукс. Например белите полилеи VALDER, които наподобяват падащи снежинки.

кухненска маса с четири кухненски стола в сиво и с черни крака и два бели полилея

Геометричните шарки правят артикулите още по-жизнени, без да дразнят и да претрупват помещението.

Килими на пода.

И не на последно място, пясъчни тонове и кафяво. Тези цветове присъстват навсякъде: от чашите, чиниите до кухненските столове. Използвайте ги. По този начин ще подчертаете Вашия неповторим стил.


 

Открийте повече

Посрещнете лятото с актуални цветове

Поканете топлината на пролетта в дома си

Създайте лятна атмосфера в банята си

Любимите декорации за прозорци на купувача