Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Пейка с декоративна възглавница и ватирано одеяло поставени пред малък шкаф и други декорации

Новата колекция Nordic Mood ни връща назад във времето

Интересен завършек, нотка изтънченост и топли цветове са в основата на новата колекция Nordic mood в JYSK.

“В нашата нова колекция Nordic mood искаме да върнем всички уникални форми и красиви цветове от миналото и да им вдъхнем нов живот в модерния интериор,“ споделя Тина Ниман, закупчик в JYSK.

Например вазата SVERRE е с форми, напомнящи отминали времена, има елегантен цвят теракота и се вписва във всеки интериор.

Ваза в цвят теракота, поднос и свещник.

В същия тон е декоративният поднос ASKE от каменина. Освен че е изключително елегантен, той е практичен и подходящ за сервиране на следобедно кафе.

Нашите предложения не спират до тук. В асортимента ще намерите и ръчно изработените чаши ANDERS в красиви цветове. Не Ви ли напомнят на 60-те години? Те са стифиращи и лесно се побират в миещата машина.

 
Завършваме с новостите при текстила.Раираната калъфка KAPRIFOL допълва актуалните трендове и е чудесна комбинация с ватираното одеяло VALMUE. Веселите цветове в новата колекция Nordic mood са черешката на тортата за този сезон.

Пейка с правоъгълна възглавница и ватирано одеяло.

Факти за Nordic mood

Четири пъти в годината в JYSK комбинираме нови и стилни артикули в една колекция под името Nordic Mood. Във физическите ни магазини е обозначена зона, където артикулите са изложени. Клиентите нагледно ще видят комбинацията от материали, цветове и форми.

Открийте повече

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление