Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички* онлайн поръчки само до 22 март!


(*късна и съботна доставка се заплащат допълнително)

Възглавници, одеяла, фенери и домашен декор с рустикален и романтичен дизайн

Новата романтична колекция Nordic Mood

Романтична и рустикална нотка е заложена в новата колекция Nordic Mood, която приветства късното лято с нови продукти, вдъхновени от природата.

Има нещо вълшебно в залеза на слънцето, когато многото цветове и последните слънчеви лъчи Ви прегръщат, докато се наслаждавате на момента. Именно това усещане за връзка с природата е същността на новата колекция Nordic Mood.

Фенер, възглавници и хартиени цветя.

 

С новата колекция можете да създадете усещане за романтика с нашите нови хартиени цветя PER в оранжев, лилав и розов цвят - лесен и евтин начин да добавите малко романтика в дома си.

Хартиено цвете, ароматна свещ и купа.

 

"PER е нашето ново хартиено цвете, което според нас е много модерно на пазара в момента. То има невероятен брой фини детайли и се предлага в оранжево, лилаво и розово, така че можете да направите цял букет или да го запазите семпъл. Металното стъбло може да се огъва или да се държи в изправен вид", казва Tina Nymann, която е купувач на категория в JYSK.

Изкуствени цветя в кошница.

 

Тъмните цветови нюанси се виждат и в новата възглавница BANKSIA, която заедно със семплата възглавница GULDBLOMME може да придаде на дома Ви романтично и топло усещане за цветове от природата.

Възглавници, кошница и одеяло.

 

Вдъхнете нов живот на своя диван, фотьойл или пейка с многоцветната възглавница BANKSIA.

Пренесете природата и есенните цветове вътре

Новата колекция Nordic Mood е вдъхновена от усещането за природа в декора на дома.

"Искахме да създадем колекция, която да запази усещането за природа в дома, когато навън стане студено и отново прекарваме по-голямата част от времето си на закрито. Тук виждаме новата саксия за растения TERJE, изработена от естествени материали, която се съчетава идеално с новото високо изкуствено растение TRISTAN", казва Tina Nymann.

Дървен фенер и плетена саксия с изкуствено зелено растение.

 

Фенерът GUNNAR, изработен от тъмно дърво, може да се използва заедно със светлина както навън в топла късна лятна вечер, така и за създаване на атмосфера на рустикална романтика във всекидневната.

Стъклена ваза, зелена купа и ароматна свещ върху дървен поднос.

 

Ще бъде лесно да украсите масичката за кафе с купата KNUT, изработена от морска трева, или с дървения поднос GERNER, който може да бъде украсен с ароматната свещ JENS, която внася уют и романтично усещане в помещението, когато отново настъпи есента.

Новата колекция може да бъде намерена от 27 юли 2022 г. в магазините на JYSK и на JYSK.bg.

Открийте повече

Любимите декорации за прозорци на купувача

Започнете пролетта със спокойни, зелено-сини нюанси

Любимият декор на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.