Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Кошници от филц, кутия за съхранение с капак, плетена кошница от дървесина.

Нови красиви и модерни кошници и кутии

Представете си дома на Сюзан Банк, нашият опитен закупчик в категория „Малка мебел“, подреден и добре организиран, всеки елемент има своето място в кошници или кутии. „Да, всъщност обожавам моите решения за съхранение… декоративните кошници и кутии са идеално решение за съхранение на одеялата в близост до канапето, играчките на децата и дори бельото, коланите и вратовръзките. А сега имаме три нови попълнения, на които искам да обърна специално внимание,“ коментира с усмивка Сюзан:

Кутия с капак FJORDUR


„FJORDUR е изключително практична кутия. Тя има размер, като лист хартия А4, и е разкошна добавка за домашния офис или за съхранение на всички онези важни документи, зарядни и какво ли още не.“

Кутията има две декоративни дръжки, осигуряващи лесното й преместване. Тя е в цвят каки, а текстурата ѝ наподобява текстил, но всъщност е изработена от рециклирана хартия с FSC® сертификат (FSC® N001715). „Комбинацията от цветове и материали, използвани при изработването на кутията, е един нов прочит на класическото,“ споделя Сюзан Банк.

Комплект GRIMUR, кошници от филц

Комплект от копници изработени от филц, бяла ваза и лампа с батерии.

GRIMUR е комплект от четири кошници, изработени от филц. Те са тъмносиви отвън и кафяви отвътре. „За мен тази комбинация от цветове е прекрасна,“ коментира Сюзан и добавя: „GRIMUR се състои от една голяма кошница, една средна и две малки. Трите по-малки се побират прекрасно в най-голямата. С красивите си форми и естествените материали, използвани при изработката, тези кошници ще се превърнат в поредното вълшебство за вашия дом. А какво можете да поставите в тях, това ще оставя на вас да решите,“ отправя своето малко предизвикателство към клиентите Сюзан. 

Плетена кошница HJALMER

Плетена дървена кошница с одеяло и стъклена ваза.

„За финал оставих третия модел HJALMER. Това е още една кошница, изработена от естествени материали. Тук са преплетени тънки ленти кедрова дървесина, а лично аз обожавам как изглежда и чувствам се по-близо до природата. Кошницата е достатъчно голяма и може лесно да побере няколко одеяла, които да са винаги под ръка, когато имате нужда от тях,“ завършва своя коментар Сюзан Банк, закупчик в категория „Малка мебел“.

Всички кошници и кутии

Открийте повече

Изберете правилната пейка за коридор

Изберете правилната пейка за коридор

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача