Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Ролер за лице и масажен камък от розов кварц и бежова маска за сън.

Отделете време за релакс и грижа за себе си

Грижата за себе си невинаги е основен приоритет в забързания ни живот, но може би трябва да бъде. Грижата за себе си означава да се грижите за Вашето психическо, емоционално и физическо здраве. Затова направете нещо добро за себе си и отделете време за малко релакс.

Грижата за себе си може да бъде много неща

Ако искате грижата за себе си да е лесна, помислете за малки неща, които можете да правите в ежедневието си. Важни са малките детайли, затова запалете свещ с красив, успокояващ аромат, останете 5 минути повече под душа и използвайте хубав лосион за тяло или си направете успокояващ масаж на лицето.

 

Сложете масажор или ролер за лице до четката си за зъби и отделяйте по няколко минути за грижа за себе си всяка сутрин. Розовият ролер за лице и масажорът на VALLSTA са изработени от розов кварц, а зеленият ролер за лице се предлага в зелен нефрит. Подарете на кожата си масаж и прекрасен блясък.

Всички ролери за лице са уникални на външен вид, тъй като са ръчно изработени от естествени кристали и затова трябва да се третират нежно.

 

Ароматерапията също може да бъде грижа за себе си. Дори и да е малка подробност, прекрасните аромати Ви карат да се чувствате по-добре и Ви помагат да се отпуснете. Обградете се с успокояващи аромати, като поставите ароматни свещи или ароматни масла в дома си.

 

Когато трябва да откриете своя аромат, е важно да помислите какво може да създаде уютна атмосфера в дома Ви. В JYSK предлагаме ароматни масла с много различни аромати, например скандинавскa горa, дъб и кехлибар или морска сол и роза.

 

Грижата за себе си се изразява и в достатъчно сън. Вместо да прекарвате половин час на телефона си, подремнете бързо. Ако Ви е трудно да се отпуснете и да заспите, маската за очи с глинени топчета може да Ви помогне.

 

Маската за очи RUTVIK може да се нагрява или охлажда за релаксиращ ефект. Изработен е от лен и 100% памук, така че е приятна за всички типове кожа.