Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Нова колекция Nordic Mood с деко възглавници, ваза, одеяло, саксия, свещи и декорации.

Пролетен интериор със скандинавско настроение

Отминаха дългите зимни дни и тръпнем в очакване на лятото, което да прекараме на плажа, до басейна, в градината или на терасата. Преди горещото лято е пролетта, най-свежият сезон, изпъстрен с ароматни цветя и зеленина. Тук Ви предлагаме няколко интересни идеи под формата на артикули в пролетно-летния дух.

На особено внимание се радват цветовете праскова и мента. В актуалния тренд INSTA EMOTIONS те са вплетени в интересните декоративни форми, а креативността е в стихията си и завладява все повече почитатели.

„Нашата нова колекция Nordic Mood играе със светлината. Това се дължи на интересните форми и полирания завършек на декоративните обекти. Комбинирайте с апетитни материали, любими цветове, Вашите идеи и въображение,“ споделя Тина Ниман, закупчик в JYSK.

Започваме с акцент, едновременно модерен и елегантен. Новата лампа с батерии и LED светлини – VILLY. С нея ще постигнете интимна атмосфера, както в жилището, така и на терасата или в градината. Лампата е практично решение за всеки дом.


А защо да не освежите декорацията на дома с кристалната пирамида TRULS, която пречупва светлината по изключително интересен начин. Комбинирайте я със свещите PALLE, изработени в богата гама от цветове. 

Две цветни свещи и кристална декорация.


Внесете светли пастелни цветове дори и в по-тъмните кътчета на жилищното пространство. Освежете Вашето любимо място в стаята с помощта на подплатеното одеяло MAIGULL и декоративната възглавница TUSENFRYD.

Кресло с одеяло и деко възглавница в ярки цветове.


И още един пролетен завършек за домашния декор е изваяната ваза MAGNUS. Тя е подходящо допълнение за всеки интериор с металния си завършек и органични форми.

Два мини вентилатора и метална ваза.


Цялата колекция Nordic Mood е с пролетни цветове. Във физическите ни магазини е обозначена зона, където артикулите са изложени. Клиентите нагледно ще видят комбинацията от материали, цветове и форми.

ФАКТИ ЗА NORDIC MOOD

Четири пъти в годината в JYSK комбинираме нови и стилни артикули в една колекция под името Nordic Mood.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача