Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмицата на интериорните мебели - спестете до 50%!

Нова колекция Nordic Mood с деко възглавници, ваза, одеяло, саксия, свещи и декорации.

Пролетен интериор със скандинавско настроение

Отминаха дългите зимни дни и тръпнем в очакване на лятото, което да прекараме на плажа, до басейна, в градината или на терасата. Преди горещото лято е пролетта, най-свежият сезон, изпъстрен с ароматни цветя и зеленина. Тук Ви предлагаме няколко интересни идеи под формата на артикули в пролетно-летния дух.

На особено внимание се радват цветовете праскова и мента. В актуалния тренд INSTA EMOTIONS те са вплетени в интересните декоративни форми, а креативността е в стихията си и завладява все повече почитатели.

„Нашата нова колекция Nordic Mood играе със светлината. Това се дължи на интересните форми и полирания завършек на декоративните обекти. Комбинирайте с апетитни материали, любими цветове, Вашите идеи и въображение,“ споделя Тина Ниман, закупчик в JYSK.

Започваме с акцент, едновременно модерен и елегантен. Новата лампа с батерии и LED светлини – VILLY. С нея ще постигнете интимна атмосфера, както в жилището, така и на терасата или в градината. Лампата е практично решение за всеки дом.

Две настолни лампи с LED светлини.


А защо да не освежите декорацията на дома с кристалната пирамида TRULS, която пречупва светлината по изключително интересен начин. Комбинирайте я със свещите PALLE, изработени в богата гама от цветове. 

Две цветни свещи и кристална декорация.


Внесете светли пастелни цветове дори и в по-тъмните кътчета на жилищното пространство. Освежете Вашето любимо място в стаята с помощта на подплатеното одеяло MAIGULL и декоративната възглавница TUSENFRYD.

Кресло с одеяло и деко възглавница в ярки цветове.


И още един пролетен завършек за домашния декор е изваяната ваза MAGNUS. Тя е подходящо допълнение за всеки интериор с металния си завършек и органични форми.

Два мини вентилатора и метална ваза.


Цялата колекция Nordic Mood е с пролетни цветове. Във физическите ни магазини е обозначена зона, където артикулите са изложени. Клиентите нагледно ще видят комбинацията от материали, цветове и форми.

ФАКТИ ЗА NORDIC MOOD

Четири пъти в годината в JYSK комбинираме нови и стилни артикули в една колекция под името Nordic Mood.

Открийте повече

Създайте лятна атмосфера в банята си

Любимите декорации за прозорци на купувача

Започнете пролетта със спокойни, зелено-сини нюанси

Любимият декор на купувача

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.