Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Стълби с килим, стъклени купички, саксия, сгъваеми кутии за съхранение, изкуствени растения, одеяла и деко възглавници.

Пролетно настроение с Nordic Mood

В JYSK приветстваме пролетните дни с нашата нова колекция Nordic Mood. Въпреки че температурите все още не ни предлагат комфорта на топлия сезон, слънчевите лъчи озаряват дневната, а през прозореца се забелязват напъпилите дръвчета.

Сякаш зимата продължи прекалено дълго. С помощта на няколко красиви допълнения от нашия асортимент ще бъдете подготвени за пролетта. В следващите редове ще Ви представим само част от артикулите, които смятаме за есенциални, а останалите ще оставим на Вас да откриете.

Стенен рафт от ратан с цветни саксии за цветя.

 

„Новата колекция ще внесе уют и ще Ви подготви за пролетта с помощта на топли цветове, одеяла и декоративни възглавнички с флорални мотиви. В същото време е и изключително практична с кутии и кошници, които изглеждат добре,“ коментира Тина Ниман, закупчик в категория „Интериорна декорация” в JYSK.

И какво е пролетта без цветя? В JYSK ще намерите KALLE, изкуствени цветя в три различни цвята. Те са чудесни за моментите, когато нямате свежи стръкове. Поставете ги в цветните саксии TIM и вече имате цялостно пъстро пролетно решение. Ако искате още цветя, одеялото и декоративната възглавница FLORA са предложението за Вас. Всички тези цветчета можете да пренесете и в спалнята с помощта на ново спално бельо.

Стълбище с флорално одеяло и деко възглавница и три саксии с изкуствени цветя.


Сред новите предложения се прокрадват и красивите купички JONAS. Те са в цвят кехлибар, сиво и лилаво, както и в два различни размера. Имат красива ретро шарка и пречупват светлината по интересен начин.

Купички от цветно стъкло


И като стана въпрос за ретро излъчване, сгъваемите кутии MILAS също са сред свежите предложения тази пролет. Те се предлагат в зелено, цвят корал и сиво кафяво.

 

„Тези кутии са изключително функционални и изглеждат прекрасно с изкуствените цветя KALLE. Цветовата комбинация ме навежда на мисълта за пролет,“ обобщава Тина Ниман.

Факти за NORDIC MOOD

Четири пъти в годината в JYSK комбинираме нови и стилни артикули в една колекция под името Nordic Mood.

Във физическите ни магазини е обозначена зона, където артикулите са изложени. Клиентите нагледно ще видят комбинацията от материали, цветове и форми. 

Открийте повече

Изберете правилната пейка за коридор

Изберете правилната пейка за коридор

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача