Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Крайни масички със стъклена ваза, свещник и скулптура, ратанов диван с възглавници и одеяло, зелена саксия с изкуствено растение

Скандинавска хармония с Nordic Mood

Често именно малките детайли помагат за това домът да се чувства като единно пространство. Това е идеята зад някои от новите продукти на JYSK.

Някои от продуктите могат да се използват в различни части на дома, като например подносът VALDEMAR, изработен от мрамор. Използвайте го в кухнята за съхранение на масла и подправки или в банята, където можете да поставите върху него продуктите си за коса.

 

Можете също така да добавите декорации, като например свещник HANSE върху декоративния поднос JOAR, изработен от морска трева, във всекидневната или спалнята.

"HANSE е една от новите ни декорации, която е издържана в семпъл стил, но в същото време има няколко функции. Може да се използва за свещник. Структурата и гланцът ѝ придават елегантен и семпъл вид, поради което изглежда чудесно и като самостоятелна декорация", казва Tina Nymann, която е купувач на категории в JYSK.

 

Елегантната визия се повтаря и в новата подова ваза GUSTAF, която има интересна структура от суров фаянс. Вазата е вдъхновена от ретро стила, който съчетава суровостта и непринуденост в опит за баланс.

Органична визия

Продуктите се съхраняват в органични форми и материали. Например бежовата възглавница GRAVMYRT има интересна груба текстилна шарка, която се съчетава идеално с бежовото или светлокафявото одеяло TUSENFRYD, а ако предпочитате цветове, тя се предлага и в многоцветна версия.

 

Можете също така да внесете цветове с новите изкуствени растения, които могат да се комбинират с продукти, подчертаващи органичното усещане за природа.

"Висящата саксия за растения STEFAN е изработена от морска трева и представлява модерен начин за левитиране на Вашето растение. То може да се комбинира например с ASGAR, което е нашето ново изкуствено висящо растение", казва Tina Nymann.

 

Можете също така да украсите дома си с вазата INGEMAR, която поддържа семпъл стил на дома с органичната си форма и бял цвят.

Новите продукти са в продажба от 20 юли 2022 г. в магазините на JYSK и на JYSK.bg.

Открийте повече

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление

Посрещнете коледния сезон

Коледните елфи се завръщат

Nordic Mood: малки мебели с голямо въздействие