Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички* онлайн поръчки само до 22 март!


(*късна и съботна доставка се заплащат допълнително)

Крайни масички със стъклена ваза, свещник и скулптура, ратанов диван с възглавници и одеяло, зелена саксия с изкуствено растение

Скандинавска хармония с Nordic Mood

Често именно малките детайли помагат за това домът да се чувства като единно пространство. Това е идеята зад някои от новите продукти на JYSK.

Някои от продуктите могат да се използват в различни части на дома, като например подносът VALDEMAR, изработен от мрамор. Използвайте го в кухнята за съхранение на масла и подправки или в банята, където можете да поставите върху него продуктите си за коса.

Мраморен поднос и поднос от морска трева с ваза и скулптура.

 

Можете също така да добавите декорации, като например свещник HANSE върху декоративния поднос JOAR, изработен от морска трева, във всекидневната или спалнята.

"HANSE е една от новите ни декорации, която е издържана в семпъл стил, но в същото време има няколко функции. Може да се използва за свещник. Структурата и гланцът ѝ придават елегантен и семпъл вид, поради което изглежда чудесно и като самостоятелна декорация", казва Tina Nymann, която е купувач на категории в JYSK.

Подова ваза, поднос от бамбук и саксия.

 

Елегантната визия се повтаря и в новата подова ваза GUSTAF, която има интересна структура от суров фаянс. Вазата е вдъхновена от ретро стила, който съчетава суровостта и непринуденост в опит за баланс.

Органична визия

Продуктите се съхраняват в органични форми и материали. Например бежовата възглавница GRAVMYRT има интересна груба текстилна шарка, която се съчетава идеално с бежовото или светлокафявото одеяло TUSENFRYD, а ако предпочитате цветове, тя се предлага и в многоцветна версия.

Диван с бежова възглавница, жълта възглавница и одеяло.

 

Можете също така да внесете цветове с новите изкуствени растения, които могат да се комбинират с продукти, подчертаващи органичното усещане за природа.

"Висящата саксия за растения STEFAN е изработена от морска трева и представлява модерен начин за левитиране на Вашето растение. То може да се комбинира например с ASGAR, което е нашето ново изкуствено висящо растение", казва Tina Nymann.

Ваза, висяща саксия и зелена саксия с изкуствено растение.

 

Можете също така да украсите дома си с вазата INGEMAR, която поддържа семпъл стил на дома с органичната си форма и бял цвят.

Новите продукти са в продажба от 20 юли 2022 г. в магазините на JYSK и на JYSK.bg.

Открийте повече

Любимите декорации за прозорци на купувача

Започнете пролетта със спокойни, зелено-сини нюанси

Любимият декор на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.