Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

СЕГА ОЩЕ ПО-ДОБРИ ОФЕРТИ НА ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ - СПЕСТЕТЕ ДО 50%

Вкопан батут в градина.

Създайте собствен батутен парк в градината

С батут в задния двор можете да си спестите пътуването до батутния парк: няма нужда да се притеснявате за входни такси или скъпи напитки. Той винаги е на разположение за забавление с подскачане или за бърза тренировка.

Въпреки че батутните паркове предлагат богат избор от батути с различни размери, комфортът на дома Ви предлага други предимства. Един-единствен градински батут е достатъчен, за да зарадва Вас и децата Ви, и изисква от Вас много по-малко, след като бъде монтиран, отколкото едно пътуване до близкия батутен парк: Вие и децата Ви можете да скачате, когато Ви е удобно, можете да останете толкова дълго, колкото искате, и не на последно място: Вие сте на открито и можете да се наслаждавате на чистия въздух и звуците на природата.

Ако имате място в градината си, можете да си направите фитнес на открито с постелка за гимнастика. 

Лятната следобедна среща не е задължително да включва напитки и да се облегнете на дивана: можете да поканите колкото си искате приятели и да станете любимият съсед на всички. И деца, и възрастни ще се насладят на тренировката на батута.

Винаги поставяйте безопасността на първо място и не допускайте повече от един човек на батута в даден момент. Не допускайте трикове или други потенциално рискови действия на батута. Винаги поставяйте предпазна мрежа около батута, за да предотвратите инциденти. Прочетете повече за безопасността на батута.

Батутът е полезен и при метеоритен дъжд или просто в звездна нощ. Поставете няколко одеяла, легнете и се насладете на невероятното шоу с фойерверки на природата.

Открийте повече

Посрещнете лятото с актуални цветове

Как да изберем най-добрия шезлонг

Хамакът: основен елемент във Вашия двор

На Вашето внимание: колекция UGILT