Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

СЕГА ОЩЕ ПО-ДОБРИ ОФЕРТИ НА ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ - СПЕСТЕТЕ ДО 50%

HUMAN NATURE (ЧОВЕШКА ПРИРОДА)

Тази есен е запазена за HUMAN NATURE

Да преминем офлайн с помощта на един от новите ни трендове HUMAN NATURE (ЧОВЕШКА ПРИРОДА). Целта е да се отдалечим от забързаното ежедневие и да се обърнем към спокойствието на природата. Фокусираме се върху благосъстоянието, красотата и всички чудеса в заобикалящия ни свят.

На почит са растенията, окачете ги високо в помещението. Това е само част от вълшебствата, които позволяваме да се настанят вкъщи. Поиграхме си с конзолната маса VIRUM и я окачихме на тавана, като от нея се спускат саксии със зеленина. По този начин разделихме стаята с един „жив плет“.
 


Цветовият микс при HUMAN NATURE прелива от тоналност в тоналност. Това е вдъхновение от хоризонта, където Небето среща Земята. Палитрата е предимно есенна - богата цветова гама на скандинавския пейзаж при смяната на сезоните.

 

 

 

 


Дори и да изглежда малко див и избуял, бъдете смели в решенията за промяна в жилището, така безпорядъкът видимо ще намалее, а хармонията ще завладее вашия дом. Ето как скрихме кухненската част в шкафове.

Kitchenette

Природата в модерното ни жилище, използвайте смело тази идея и разгърнете въображението си. HUMAN NATURE комбинира цветовете кафяво, зелено и синьо с индустриална нотка - метал, стъкло, дърво и дори изкуствени растения. Класическите форми заемат централно място заедно с архитектурните елементи.

 

 

 

 

 


HUMAN NATURE е само един от трите нови тренда през този сезон. Нашият екип от дизайнери внимателно подбра артикули, подходящи за всеки тренд. Вижте останалите трендове: THE THINKER и CREATIVE MIND.

 

 

Открийте повече

Посрещнете лятото с актуални цветове

Поканете топлината на пролетта в дома си

Създайте лятна атмосфера в банята си

Любимите декорации за прозорци на купувача