Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на градинските мебели с намаления до 50%!

Употреба на декоративни огледала

Употреба на декоративни огледала

Ако не сте травмирани от филма „Огледала“, с участието на Кийфър Съдърланд, във Вашия дом със сигурност има поне три огледала. Днес те са съществена част от обзавеждането. Вече не е достатъчно да се огледате, за да проверите дали прическата Ви е наред и как Ви стоят дрехите. Декоративните огледала раздвижват пространството, придават дълбочина и чар на помещението.

Огледала JYSK

Добавете пространство в помещението

Ако разполагате с неприветлива, мрачна и малка всекидневна, аранжирайте помещението с едно голямо огледало. Без значение дали е окачено на стената или подпряно до нея, то ще отрази стаята и ще увеличи визуалното пространство. Постъпващата светлина ще се разпръсква и ще прибави щипка магия в стаята.

Огледала JYSK

„Драматичен ефект“

Големите огледала, подпрени до стената, придават драматичен ефект в по-малко пространство. Поставете огледало до стената в спалнята, всекидневната и дори в коридора.

Огледала JYSK

Експериментирайте. Никога не можете да имате прекалено много огледала. Изпробвайте нещо ново – окачете няколко огледала на една и съща стена, групирайте ги подобаващо. Не използвайте малки огледала на дълга стена, а по-скоро трябва да намерите пропорционално решение и да аранжирате по Ваш вкус.

Огледала JYSK

Огледалата са като произведение на изкуството, придават артистичност на дома и са акцент. Ето защо техният стил трябва да съвпада с цялостното обзавеждане. Правилно подбраните огледала и рамки ще направят интериора приветлив и закачлив.

Огледала JYSK

Отразена светлина

Естествената светлина е източник на позитивни ефекти, което от своя страна подчертава необходимостта от нейното присъствие в интериора. Тя влияе върху Вашето настроение и имунитет. С повече светлина човешкото око възприема по-добре формите и цветовете в стаята.

Огледала JYSK

Друго дизайнерско решение е използването на огледала в помещение с недостиг на естествена светлина. Използвайте изключително големи огледала и запалете свещи в помещението. Това ще отрази топлата светлина на пламъка и ще добави уют в стаята.

Огледала JYSK

„Подвижни прозорци“

Огледалата внасят светлина и дълбочина в стаята – те са като подвижни прозорци, които можете да поставите където и както пожелаете. Например антрето е любимо място на дизайнерите, защото огледалото има директна функция - улавя тъмните ъгли, предоставя изобилие от възможности за игра със светлината и ни дава най-точния отговор на въпроса: "Днес как изглеждам?"

Огледала JYSK

Открийте повече

Поканете топлината на пролетта в дома си

Създайте лятна атмосфера в банята си

Любимите декорации за прозорци на купувача

Започнете пролетта със спокойни, зелено-сини нюанси

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.