Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на интериорните мебелите с намаления до 50%!

Спално бельо на легло с две възглавници в светла спалня.

Поръчайте онлайн и вземете от магазин: опция за безплатна доставка

Дата:

Категория: Услуги

От месец септември 2021 година вече можете да поръчате артикули онлайн на JYSK.bg и те ще бъдат доставени до най-близкия до Вас магазин JYSK. Доставката до магазин на JYSK е безплатна за всички онлайн поръчки, на стойност над 100 лв.

Как работи?

Когато пазарувате онлайн на JYSK.bg, можете да изберете „Доставка в магазин JYSK“, което означава, че ще платите онлайн и имате възможността Вашите артикули да бъдат доставени безплатно до магазин JYSK по Ваше предпочитание. Доставката до магазин на JYSK е безплатна за всички онлайн поръчки, на стойност над 100 лв. Когато Вашата поръчка пристигне и е готова да бъде взета, ние ще Ви уведомим.

Процесът на онлайн пазаруване на JYSK.bg остава същият, единствената промяна е, когато стигнете до стъпка 2 Доставка - имате възможност да изберете „Доставка в магазин JYSK“. Там ще можете да намерите най-близкия до Вас магазин JYSK както и приблизителен период за доставка. Когато Вашата поръчка пристигне и е готова за получаване, ще Ви уведомим чрез имейл и SMS.

Ползите от „Доставка в магазин JYSK“

  • Имате по-голям избор от артикули.
  • Доставката до магазин на JYSK е безплатна за всички онлайн поръчки, на стойност над 100 лв.
  • Нашата богата гама от артикули, налични единствено онлайн, също могат да бъдат поръчани с „Доставка в магазин JYSK”.

Разликите между „Доставка в магазин JYSK” и „Кликни и Вземи“

  • С „Доставка в магазин JYSK“ плащате онлайн, а при „Кликни и вземи“ плащате на място в магазина.
  • С „Доставка в магазин JYSK“ Вашата поръчка ще бъде изпратена директно от Дистрибуционния център в Божурище, а при „Кликни и вземи“ се взема под внимание наличността в магазина.