Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Офис с дървен рафт за стена за повече място за съхранение и декорации.

Бързо и лесно преобразяване на домашния офис

Дата:

Категория: Офис

След дългия престой вкъщи по време на извънредното положение, дали не е време да освежим домашния офис? В този блог ще намерите малко вдъхновение, няколко съвета и идеи за работното място. Рафтове, кутии и кошници - това са основните акценти, с които работят нашите дизайнери. Останалото са декорации, изкуствени цветя и няколко топли аксесоара за повече уют.

Практични решения за съхранение в домашния офис

Разликата между работното място вкъщи и това е, че тук не се съобразявате с офис нормите. Например решенията за съхранение не трябва да бъдат скучните артикули, с които сме свикнали. Малката AKITA е подходяща за съхранение на хартиените ролки и други продълговати инструменти. Също толкова сполучливо можете да я използвате и като кош за отпадъци. Тя е с капак, за да запазите онзи изряден вид, към който се стремите.

Кофа за съхранение с капак и количка с колелца.


Използвайте декоративния буркан TOMAS. В него ще запазите кламерите и кабърчетата на едно място. Aко работата ви изисква да се местите често и да носите хартии със себе си, можете да използвате количка с рафтове и колелца, която да влачите след вас.

Етажерка с плетени кошници на рафтовете.


И разбира се, библиотека, която освен за всички любими четива, може да бъде използвана като приятен офис органайзър. Предлагаме ви TRAPPEDAL. Тя е в два размера и е с интересна динамична форма.

Персонализирана декорация

Стъклен поднос с изкуствено растение и други декорации.

Използвайте малки симпатични тави и подноси, за да групирате дреболиите и сувенирите. По този начин ще знаете по всяко време къде да ги намерите и ще избегнете безпорядъка.

Преобразете бързо и лесно спалнята или банята в другите два блога.