Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Нежно спално бельо от памучен сатен.

Два комплекта спално бельо за новото десетилетие

Като всяко ново начало, всяка нова година е специална, заредена с енергия, очаквания и планове. Новото десетилетие е още по-специално. Заслужава повече внимание - какво по-хубаво от усещането за лукс. В жилището стаите трябва да са уютни и всяка една от тях да подчертава Вашия стил. С помощта на един нов комплект спално бельо ще постигнете малки вълшебства. Мекото докосване на текстила ще Ви потопи в жадуваната атмосфера на релакс, а избраният от Вас мотив ще Ви зареди с цветни емоции и спомени.

В JYSK сме подготвили нови предложения в гамата със спално бельо. Нашият опитен закупчик Kathrine Møller Vinther с удоволствие представя накратко своите фаворити:

HELENE - копнеж за безгрижните дни

 

„Комплект HELENE е изпъстрен с малки жълти цветя. Чаршафите и калъфките имат дискретен блясък, докосвайки ги, ще усетите кадифена нежност. Този красив, семпъл и наивен дизайн е изработен от 100% памучен сатен. Много ми напомня за безгрижните времена, когато излизахме на летни разходки и пиехме лимонада под дебелата сянка на дърветата в парка. Времената, в които си лягаш късно през късите скандинавски нощи, оставяш прозореца отворен, за да влезе нежната песен на птиците.”

ELLEN – нежни цветове

 

“ELLEN е спално бельо, изработено от 100% памук. Семплият едноцветен дизайн можете да комбинирате според Вашите предпочитания. Игривите цветове - искрящо жълто, бледолилаво или нежно зелено, ще освежат спалнята. Семплото излъчване на комплекта ми напомня, че трябва да отделя време за себе си и да се отдам на прекрасна почивка. Тук не преобладават шарки или детайли, отвличащи вниманието, а само нежни цветове.“

Открийте повече

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимото спално бельо на купувача

Любимото спално бельо на купувача

Ръководство: Избор на правилния килим за всяка стая

Ръководство: Избор на правилния килим за всяка стая

Обновете спалнята си със спално бельо

Обновете спалнята си със спално бельо