Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Офис вкъщи

Как да оформим офис във всекидневната?

И във Вашия дом ли липсва стая с достатъчно пространство, за да си направите офис? Това е класически проблем за много хора и невинаги имаме креативен поглед за обзавеждане.

Да преобразим всекидневната в офис

Има много креативни и вдъхновяващи идеи за обособяването на офис пространс-тво вкъщи. Например дайте нов живот на ъгъл или стена във всекидневната. По този начин ще оползотворите неизползвано място, ще работите над Вашите зада-чи, докато децата играят или гледат телевизия.

Повечето хора избират дизайн, в който работното пространство се слива с оста-налата част от стаята. Това означава, че е почти незабележимо. Направете така, че Вашето бюро да е незаменима част от интериора. Работното място във всекид-невната може да бъде уютно кътче и да направи Вашата работа истинско удовол-ствие.

Използвайте ъгъл във всекидневната като офис

Един от ъглите във всекидневната може да е точното място за домашен офис. Вместо огромното кресло, на което рядко сядате, дайте нов живот на неизползваното холно пространство. Например, в ъгъла поставете бюро, стол или етажерка. Не забравяйте да подберете материали, които се съчетават с останалата част от стаята.

Оползотворете някой от ъглите в стаята с малък офис кът

Живот за белите стени

Едно от решенията е да поставите бюро до бялата стена. Разбира се, то трябва да е в минималистичен стил, защото допълнителните отделения - чекмеджета и шкафчета, ще натоварят дизайна.

Обмислете нови интериорни варианти

Дизайн, съчетаващ всекидневна, комбинирана с трапезария, диван и бюро, прида-ва на стаята повече дълбочина. Концепцията за обединение на няколко различни стаи в едно е възможност за разнообразие от декоративни решения в хола, а пространството - още по-голямо. Не прекалявайте с декорациите и мебелировка-та, стаята ще изглежда претрупана.

Семпло и стилно бюро

Бюро с опростен дизайн във всекидневната

Не забравяйте, че когато обособявате офис пространство вкъщи, трябва да подберете мебели с опростен дизайн. Така стаята е по-просторна. Масивните и тежки мебели с много модули отнемат от пространството.

Например, изберете семпло и стилно бюро, което да пасва на скандинавския стил, прокрадващ се във всеки дом.

Използвайте оптимално пространството вкъщи

Поставянето на бюро във всекидневната Ви подсигурява оптимално използване на пространството. Това е отлично решение за по-малки помещения, а с креатив-ния и иновативен дизайн ще получите повече възможности във Вашата стая.

Поддържайте всичко подредено – съхранение на офис артикули и други дреболии

Бюрото в обособения офис /във всекидневната/ трябва да е чисто и подредено. Разхвърляните и натрупани вещи по работния плот разрушават интериорния ди-зайн и създават впечатление за бъркотия и незавършеност.

Лесно ще поддържате реда с няколко плетени коша или кутии за съхранение, поставяте ги върху бюрото или на рафтове, окачени на стената. По този начин ще подредите бързо, ще намерите всичко необходимо на върха на пръстите.

Запомнете, че офисът във всекидневната не трябва да заема прекалено много място, нито да се набива на очи. Бюрото трябва да е неизменна част от стаята и по този начин ще бъдете удовлетворени от домашния офис.

Открийте повече

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Peach Fuzz: Цветът на 2024 година

Peach Fuzz: Цветът на 2024 година

Ръководство: Избор на правилния килим за всяка стая

Ръководство: Избор на правилния килим за всяка стая

Изберете Джапанди стил с мебели SOLLERUP

Изберете Джапанди стил с мебели SOLLERUP