Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Голямо ъглово канапе в тъмносиво, с възглавници и одеяло, в модерна дневна.

Канапета в сиво с много място за сядане

Дата:

Категория: Дневна

Случвало ли ви се е да не ви достигне място за гостите? Предлагаме ви вариант да се избавите от тези ситуации, без да дърпате табуретки или да вадите допълнителни сгъваеми столове. Време е да обзаведете жилището с удобно канапе, което е с много места за сядане. Със сигурност ще се съберете цялото семейство или просто да поканите приятели.

Когато стане въпрос за ъглово канапе, модел AARHUS е най-подходящият. Този модел е триместен и с удължение, където чудесно може да релаксирате след дългия работен ден.

.

Канапе с разширение, възглавници и одеяло, в модерна дневна.

AAARHUS се предлага, както в светлосив, така и в тъмносив цвят. Възглавниците за облягане са с пълнеж от плътна пяна, която запазва формата им. Така канапето изглежда винаги спретнато.

Що се отнася до удобството, подплатата от пяна и допълнителната дълбочина правят канапето изключително комфортно. Този модел е разкошен, спокойно ще се насладите на любимата ви филмова вечер или да споделите по чаша кафе с приятели.

Масивно ъглово канапе с възглавници и одеяло в модерна дневна.


Без значение дали предпочитате елегантната светлосива версия или по-тъмната и класическа такава, няма да сгрешите, избирайки AARHUS. Тапицерията на канапето е със сертификат Standard 100 от OEKO-TEX®, а рамката и краката са изработени от дървесина с FSC серификат (FSC® N001715).

Дневна с канапе в светлосиво с място за трима души.Канапето AARHUS е модерно решение за всеки дом с години наред.