Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Модулни градински мебели от ратан на голяма тераса

Ръководство: Модулен диван за вашия двор или тераса

С модулните градински мебели можете да изградите точно този комплект за релакс, който е идеален за вашето външно пространство - ъглов диван, два шезлонга или каквото отговаря на вашите предпочитания.

В това ръководство можете да прочетете повече за всички предимства на модулните градински мебели и да получите идеи за оформлението на двора/терасата си.

Многобройни комбинации

Идеи за комбинации от градински модулни мебели.
Модулен градински комплект ABED 4 места натур
650 ЛВ./к-т
899 ЛВ. /к-т
Спестете 27%
Само онлайн

Модулният градински комплект за отдих обикновено се изгражда от ъглови/крайни модули и централни модули. Използвайки тях, можете да изградите различни опции за сядане:

  • U-образни дивани
  • Ъглови дивани/L-образни дивани
  • Шезлонги
  • Дивани с отворен край
  • Кресла

Обзавеждане на градината

Преди да се оставите да бъдете увлечени от безкрайните възможности на модулните градински мебели, ви предлагаме да вземете предвид колко място имате на разположение. Започнете с измерване на двора или терасата и се уверете, че има достатъчно място за конфигурацията на мебелите, за които мечтаете. Също така помислете за тези аспекти:

1. Позволете разминаването

Когато планирате дворa или терасата, помислете за наличното пространство и визуализирайте потока от вратата към градинския комплект. Картографирайте тези маршрути и ги вземете под внимание, когато решавате как да конфигурирате и къде да поставите модулните си мебели. Пътеките трябва да са широки около 1 метър.  

2. Осигурете пространство

Като общо правило и ако изобщо е възможно, изберете плаващо оформление, където давате на вашия модулен комплект 30 см пространство, за да създадете илюзията за голям и просторен двор или тераса. Стремете се към това, без значение коя от следните конфигурации желаете.

3. Колко седящи места са необходими?

Различни конфигурации отговарят на различен брой места за сядане:

U-образният диван изисква значително голямо пространство, но пък със сигурност ще имате място за гости. Красивата модулна маса представлява естественият център.

За да изградите U-образен диван, имате нужда от четири ъглови/крайни модула и централни модули.

Ъгловият/L-образен диван има подобни на U-образния диван свойства, но обикновено заема по-малко място и може да бъде по-привлекателен за един или двама души, които искат да се отпуснат с вдигнати крака. Той е идеален за събиране на приятели и семейство около масиката.

За да изградите L-образен диван, имате нужда от три ъглови модула и централни модули.

Диванът-шезлонг е много подобен на ъгловия диван, само че е с отворен край, създавайки идеалната комбинация между диван и шезлонг, където можете да релаксирате.

За да изградите диван-шезлонг, се нуждаете от един краен модул и един централен модул.

Помислете също за симетрично оформление на градината с два дивана един срещу друг, разделени от една масичка. Това оформление е чудесно за срещи на кафе с приятели.

Комбинацията от четири кресла около масичка може да създаде почти луксозно настроение, те са лесни за преместване в различни конфигурации и са идеални за разговори на открито

За да изградите конфигурация от кресла, имате нужда само от четири централни модула.

Подреждане на модулните мебели

EG е модулен градински комплект, състоящ се от четири централни, два ъглови/крайни модула и масичка. Предлага разнообразие от различни комбинации, които могат да бъдат адаптирани към вашето външно пространство. Изградете комбинацията, която подхожда на вашия двор или тераса.

Докато EG е градински комплект, RAVNDRUP се предлага както като комплект, така и като отделни модули, които ви дават възможност да персонализирате вашия кът на открито точно според вашите нужди.

RAVNDRUP се състои от три различни модула:

  • Централен модул
  • Ъглов/краен модул
  • Модулна маса
Модулни градински мебели от ратан на голяма тераса

RAVNDRUP предлага свободата и гъвкавостта да персонализирате вашия двор според вашите предпочитания: ъглов диван с отворен край в комбинация с 2-местен диван, центриран около модулната маса, голям U-образен диван, центриран около две модулни маси, или каквото отговаря на вашите предпочитания. RAVNDRUP е лесен за персонализиране според вашите нужди и ви позволява да съберете любимите си хора за настолни игри, разхладителни напитки и приятни разговори на открито.

Модулният градински комплект ABED е идеален за по-малки дворове или балкони. Включва два ъглови/крайни модула, две табуретки и една масичка, които могат да се комбинират в различни конфигурации. Всичко зависи от вас.

Идеи за комбинации от градински модули на малък балкон.
Модулен градински комплект ABED 4 места натур
650 ЛВ./к-т
899 ЛВ. /к-т
Спестете 27%
Само онлайн

Предимства на модулните градински мебели

  • Можете да конфигурирате тази гъвкава мебел както желаете.
  • Можете лесно да пренаредите вашите модулни градински мебели, ако имате нужда от промяна на обстановката.
  • Едно от основните предимства на модулните мебели е оптимизирането на пространството, тъй като може да ви помогне да използвате максимално всеки квадратен метър.
  • Обикновен градински диван може да бъде с ляво или дясно разширение, но с модулен диван не е нужно да избирате.

Открийте повече

Ръководство: Намерете подходящия градински чадър

Ръководство: Намерете подходящия градински чадър

Ръководство: Изберете правилната кутия за възглавници

Ръководство: Изберете правилната кутия за възглавници

Как да изберем идеалния градински комплект?

Как да изберем идеалния градински комплект?

Ръководство: Как да изберем правилните градински столове

Ръководство: Как да изберем правилните градински столове