Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
SCANDINAVIAN SENSE артикули за спалня

Лукс в спалнята

Дата:

Категория: Спалня

Сряда вечер. Средата на работната седмица, а уикендът е все още далеч. Купчината за пране изглежда все по-голяма, а подът има нужда от прахосмукачка. Ако искате да се отърсите от сивото ежедневие, сменете спалното бельо и се потопете в страната на сънищата. Представете си, че се излежавате в едно удобно легло в луксозна хотелска стая с големи тежки завеси. Очакват ви часове блажен сън и вкусна закуска.

Удоволствието да се завиете с чаршафите на нашата нова гама SCANDINAVIAN SENSE (скандинавско усещане) с нищо не може да се сравни.
 

 

Приглушени цветове и шарки ще внесат спокойствие и стил във вашата спалня. Ще почувствате финия допир на памук с комплект спално бельо от нашата нова колекция SCANDINAVIAN SENSE. Нежните гъсто изтъкани памучни нишки придават изключително меко усещане при допир и леко матиран завършек. Спалното бельо е изработено от памучен перкал /100% памучни влакна/.

 

 

Поканете комфорта с едно прекрасно одеяло, съчетаващо качествата на красива декорация, мекота и топлината, от които имате нужда в студените дни. С избора на SCANDINAVIAN SENSE, вие залагате на високо качество, красив дизайн и респект към природата и хората.


Дизайнът на колекция SCANDINAVIAN SENSE е вдъхновен от природата и семплия начин на живот. Със своите меки цветове и нежни шарки, както и органичен памук, колекцията е перфектен начин да внесете нотка спокойствие във вашия дом.
 

 

Displaying 0 - 0 of 0

Повече за органичния памук със сертификат GOTS

Спалното бельо и одеяло са изработени от 100% органичен памук със сертификат GOTS. Ние предлагаме и текстил за банята със същия сертификат - Global Organic Textile Standard (GOTS). Той важи за артикули, изработени от памук, коприна, лен или вълна, придобити от органично земеделие. Целта на ръководните принципи е да се гарантира колкото е възможно по-ниско ниво на заразяване в крайния продукт и да се установят минимални социални стандарти.

Всички платове от колекцията SCANDINAVIAN SENSE притежават и сертификат OEKO-TEX® Standard 100.