Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Трапезария с мебели в бяло – конзолна маса, кухненска маса, кухненски столове и бюфет.

На вашето внимание – колекция NORDBY

Дата:

Категория: Дневна

Харесва ли ви скандинавски интериор в светъл тон? Искате ли да преобразите вашето жилище в началото на новата година? Всяко начало започва с хубави промени, а вашите мечти могат да станат реалност с предложението ни - колекция мебели NORDBY. В този блог ще ви представим няколко артикула, които се радват на повече от четири звезди, рейтинг от нашите клиенти по цял свят.*

Мебелите от колекция NORDBY са здрави и практични. Те са елегантни и подходящи за всекидневна, кухня, спалня и коридор. Всичките са изработени в бял цвят, с метални дръжки на вратичките и чекмеджетата.

Решенията за съхранение с име NORDBY

Колекция NORDBY предлага стилни решения съхранение, както на дрехи, така и на всякакви дреболии. Гардеробът е с три врати и две отделения. Разделението му е практично, с място за рафтове, релса за закачалки и чекмеджета. В сайта JYSK.bg един от клиентите ни, който дава рейтинг четири звезди, е написал следното:

“…лицевите плоскости са хубави, сглобяването е лесно и изглежда добре.” 

Light bedroom with grey bed frame, white bedside table and white wardrobe

Нощното шкафче NORDBY е със среден рейтинг четири звезди на JYSK.bg. То има рафт за книги, както и малко чекмедже за очила или други принадлежности. Тази малка мебел се радва на огромен интерес. Един от доволните ни клиенти е споделил на JYSK.cz:

„Красиво нощно шкафче и бърза доставка.”

2 white chests of drawers with 3/5 drawers and a white display cabinet with 2 doors and a drawer

Скринът от колекция NORBY е в две разновидности: широк, с три чекмеджета, и тесен, но по-висок и с пет чекмеджета. И двата модела са практични и подходящи както за спалнята, така и за коридора.

„Изключително елегантен, практичен и лесен за сглобяване.“, пише в сайта JYSK.nl клиент, гласувал с пет звезди за скрин NORDBY с пет чекмеджета.

Не можем да подминем решенията за съхранение – витрината с две стъклени врати и чекмедже отдолу. Тя е прекрасна мебел за всяка трапезария или дневна. Един от клиентите на JYSK.fi дава пет звезди със следния коментар:

„Много добри инструкции за сглобяване. Страхотна витрина на страхотна цена.“


Комплект за трапезария и практично решение за малки жилища

В колекция NORDBY има и голяма маса за хранене, както и красиви и практични кухненски столове. Допълнително можете да купите и крила за масата, за да имате място за всички гости. Ако жилището не ви позволява подобен вид масивна мебел, сгъваемата маса за стена ще бъде подходяща.

Голямата маса за хранене получава пет звезди на JYSK.no и лаконичния коментар: „Лесна за сглобяване. Голяма и красива!” 

Dining room with all white console table, dining table, dining chairs and sideboard


Сгъваемата маса е не по-малко популярна на JYSK.pl. „Продуктът изпълнява предназначението си независимо от ниската цена. Наистина високо качество…“, пише доволен клиент, който оставя пет звезди.

White wall mounted folding table and two dining chairs in kitchen nook


Столове NORDBY са класически дизайн, но това не ги прави по-малко комфортни. Клиентка на JYSK.bg споделя: „Много съм доволна от този продукт - красив и стабилен, точно такъв какъвто изглежда на снимката.“.


Стилен комплект за дневната

Подходящите мебели създават усет за цялост. Най-лесният начин да постигнете това е, като избирате модели от една и съща колекция. ТВ поставката NORDBY е просторна и удобна за телевизора и целия мултимедиен център. Трите чекмеджета ще ви позволят да съхраните любими филми, излишни кабели и дребни джунджурии. Масичката за кафе е с рафт за списанията или книгата, която четете в момента. И двата модела могат да бъдат комбинирани с практични кошници, за да избегнете безпорядъка.

Light living room with white tv stand and coffee table, grey sofa and mint pouffe in the foreground

 


Разгледайте всички предложения NORDBY.

* Мненията на клиентите са от следните държави: Дания, Швеция, Норвегия, Финландия, Полша, Чехия, Унгария, Словакия, Холандия, Словения, Великобритания, Хърватия, Босна и Херцеговина, Сърбия, Украйна, Румъния, България, Гърция, Белгия и Ирландия.

Вече притежавате един или повече от артикулите NORDBY? Оставете ни вашите впечатления в коментарите.