Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Тапицерия на геймърски стол.

Нашето най-добро предложение за продължителна игра

Представяме Ви геймърския стол LEGEND ABILDAA. Това е висококачествен стол, проектиран съвместно с геймъри, които са убедени, че правилното оборудване е от изключително значение за постигане на желаните резултати. ABILDAA разполага с качествена вградена ергономична система, както и пяна, която се оформя по тялото и помага за повече опора и намалява умората.

Геймърски стол в черно под различни ъгли.

 

Вградената лумбална опора може лесно да се регулира за всеки потребител и предпочитана позиция на стоене. Няма да видите лумбална възглавница, която да нарушава естетическия вид на стола или която да стои странно, когато не я използвате.

Столът разполага с пълнеж от висококачествена пяна, която запазва формата си и придава комфорт в продължение на часове игра. Подлакътниците също разполагат с мека подплата и са напълно регулируеми във всички възможни посоки.

Механизмът под седалката позволява плавно накланяне, а облегалката може да достигне до невероятните 135 градуса наклон. Тази функция е изключително полезна при паузите по време на игра, за да можете да релаксирате своето тяло.

Качественият газов амортисьор позволява за прецизното нагласяне на височината. Той е окомплектован с найлонова основа, снабдена с колелца.

Вградена система за лумбална опора

A gaming chair with lumbar support built into the backrest

 

Липсата на лумбална възглавница не намалява комфорта, предоставен от ABILDAA по време на дълги часове игра. Вградената система ще ви позволи да нагласите извивките на облегалката по свой собствен вкус до 5 см.

Комфорт оформящ се по тялото

Седалката на геймърски стол в черно.


За повече комфорт столът ABILDAA е снабден с подплата от плътна пяна, която придава необходимата опора и няма да се износи с времето. Структурата е снабдена и с метална рамка, както в седалката, така и в облегалката.

Комфортни подлакътници

Геймърски стол в черно с регулируеми подлакътници.


Подлакътниците на ABILDAA ще Ви помогнат да се насладите на часове игра в каквато и да е позиция, без значение дали играете с клавиатура на бюро или излегнати назад с контролер. Подлакътниците могат лесно да бъдат регулирани във всички посоки. 

Пълен контрол над седалката

Механизъм за накланяне на офис стол.


За пълен контрол на наклона, седалката е снабдена с механизъм, който ще направи процеса плавен. Освен това можете да закрепите облегалката под какъвто ъгъл пожелаете, както и да регулирате височината ѝ.

Открийте повече

Как затъмняващите завеси могат да променят дома Ви

Как затъмняващите завеси могат да променят дома Ви

Бързо и лесно преобразяване на домашния офис

Бързо и лесно преобразяване на домашния офис

Три вида домашен офис за повече продуктивност

Три вида домашен офис за повече продуктивност

Как да оформим офис във всекидневната?

Как да оформим офис във всекидневната?