Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти за вашата компания

Конзолна маса с табуретка, огледало и лампион

Пет съвета за зимна интериорна декорация

Коледните и новогодишните празници са магически моменти, но за кратко време. Приключвайки почивните дни, вълшебните мигове няма да се завърнат още 360 дни. Освежаването на дома, почистването на боровите иглички и прибирането на коледната декорация може да се окаже също толкова магическо, колкото и началото на декември.

Тук идваме и ние на помощ с пет основни стъпки за лесно освежаване на дома след празниците.

1. Изкуствените растения могат да добавят известно настроение

Щом приберете коледното дърво, зеленината ще намалее в жилището. Изкуствените растения са прекрасен вариант да внесете настроение и малко живот в стаята. Представете си рафта на снимката по-горе. Значително скучен, нали? Изкуствените растения нямат нужда от поддръжка и поливане, но все пак ще придадат жизненост на Вашия дом.

2. Поглезете се, вие и Вашия дом

След забързаните дни, изпълнени с приготовления и събития, и дори малко повече храна, е време да отделите време за себе си. Върнете добрите навици във Вашето ежедневие. Преобразете банята в малък оазис с ароматни свещи, вази с изкуствени растения и любимата музика за релакс.

3. Обновете цветовете в интериорната декорация

Какво мислите за златистите нотки, които присъстваха в коледната декорация? Те лесно могат да бъдат запазени и след празниците. Златистото може да се комбинира със синьо или червено, както и с неутралните цветове черно и бяло. То ще добави блясък и елегантност, които да балансирате с дървесина или кадифе.

4. Използвайте светли цветове, когато слагате масата

Мрачните зимни месеци Ви подтикват да използвате повече светлинка. Поставете светла покривка на масата, комбинирайте с подходящи салфетки, светлосиви чинии, елегантни бледорозови чаши, ваза с цветя и разбира се, свещи. Това ще направи всяка вечеря като приказен момент.

5. Запазете част от коледната декорация

Забравена светлинна верига или искряща декорация могат да останат и след празничните дни. Те ще бъдат приятна украса и акцент в жилището, дори и през януари и февруари.

Вие как освежихте Вашия дом след празниците? Оставете ни Вашите идеи и хитрини в коментарите.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача