Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории!

Всички оферти
Три вида домашен офис.

Три вида домашен офис за повече продуктивност

Дата:

Категория: Офис

Създаването на комфортен домашен офис може да се окаже по-сложно, отколкото си мислите. Имате ли отделна стая за офис или трябва да го „вмъкнете“ в ъгъла на дневната? Как трябва да бъде обзаведен? Отговорите на тези въпроси ще ви предложим в нашия блог. Предлагаме ви три варианта за домашен офис.

Работата от вкъщи има както своите предимства, така и недостатъци. Според Рике Мостгард, мениджър за категория „Мебели”, най-важното е да имате гъвкав вариант за домашен офис. „Това от което имаме нужда в така наречения домашен офис е комбинация от възможности и решения, с които да постигнем комфортна и здравословна работна атмосфера в рамките на жилището,“ обяснява Рике.

В долните редове ще откриете вдъхновение и практични решения за домашния офис в три различни стила:

1: Постигнете правилна стойка с регулируемо бюро

Домашен офис с регулируемо бюро и геймърски стол.


Правилната стойка е еднакво важна както в домашния офис, така и на работното място. Тук изключително важна роля имат офис столовете и бюрото. С геймърския стол NIBE ще постигнете комфорт по време на седеж, както и ще придаде необходимата опора на врата. Регулируемото бюро SLANGERUP ще ви помогне да променяте позицията на стоене от време на време. Специалистите твърдят, че най-здравословната позиция за работа е винаги следващата, което означава, че не трябва да стоите в една позиция прекалено дълго време. Едно бюро с регулируема височина ще ви бъде от полза в домашния офис.

Как да постигнем правилна стойка при седеж в офис стола.

2: Създайте геймърски кът

Home office with gaming computer desk and computer gaming chair


Кои младежи знаят какво означава да стоиш с часове пред монитора? Точно така, геймърите! Мебелите са с малки, наглед не толкова важни аксесоари, които правят процеса на работа или седене пред компютъра още по-приятен. Поставка за чаша, допълнително осветление, поставка за слушалки, допълнително място за клавиатура, всичко това допринася за процеса на работа или игра.

3: Малко работно място за големи идеи

Home office with office desk and office chair


Не във всяко жилище има място за домашен офис. Всъщност, в повечето няма. Убедени сме, че едно компактно бюро с няколко чекмеджета ще преобрази и най-малкия ъгъл във вдъхновяващо пространство, където креативността и идеите ще преливат. Ако това са трапезарията или дневната, комбинирайте стила на офис стола с този на кухненските столове.

Още предложения за домашния офис: