Чаши, чинии, прибори, купи и канички

Допълнете кухненското си изживяване с нашата изящна колекция от съдове за хранене. От чинии и чаши, до купи и прибори за хранене, нашата подбрана селекция предлага всичко необходимо, за да подредите перфектната маса. Изработени от висококачествени материали и проектирани да допълват всеки стил, нашите основни кухненски продукти добавят елегантност и функционалност към всяко хранене. Пазарувайте сега в JYSK и подобрете изживяването си в храненето с нашата първокласна колекция.

Как да подредите трапезата?

Подреждането на маса е изкусен процес, който включва подреждане на чинии и аксесоари по естетически приятен и функционален начин. Ето няколко стъпки, които ще ви помогнат да декорирате трапезата си:

  1. Започнете с чиста повърхност: Уверете се, че масата ви е чиста и без излишни елементи, преди да започнете. Избършете повърхността с чиста кърпа, за да отстраните праха или петната.
  2. Изберете съдове: Изберете подходящите съдове за случая, включително чинии, купи, чаши и прибори за хранене. Помислете за стила и темата на вашето събитие, когато избирате сервиза си.
  3. Поставете основата: Започнете, като поставите вашите чинии за вечеря. Ако сервирате няколко ястия, може също да искате да включите чинии за салата или купи за супа.
  4. Подредете приборите: Поставете подходящите прибори от двете страни на чинията, като започнете с вилицата отляво и ножа и лъжицата отдясно. Острието на ножа трябва да гледа към чинията.
  5. Добавете чаши: Поставете подходящи чаши над чинията, като чашата за вода е разположена леко вдясно, а всички допълнителни чаши са поставени вдясно от чашата за вода.
  6. Включете салфетки: Сгънете или навийте платнени салфетки и ги поставете в пръстен отляво на вилиците или отгоре на чинията за вечеря.
  7. Декорирайте с аксесоари: Добавете декоративни елементи като вази или свещи, за да подобрите декора на масата и да създадете завършен вид.

Стилни съдове за хранене

Подобрете трапезата си с нашата изящна колекция от съдове за хранене. Открийте перфектните чинии, за да покажете вашите кулинарни творения у дома. Подобрете визуалната привлекателност на вашата трапеза  с нашите елегантни чаши, предлагани в различни стилове, които да отговарят на всеки повод. От чаши за вода и сок до чаши за кафе и чай, нашата колекция добавя нотка изтънченост към всяка глътка. Нашите първокласни прибори включват елегантен дизайн и ергономични дръжки за удобно хранене. Пазарувайте сега в JYSK и подобрете трапезата си с нашата първокласна колекция от чинии, купи, чаши и прибори за хранене.