Декоративни калъфки за възглавници

Ако декоративните Ви възглавници са износени или ако интериорният Ви дизайн се нуждае от промяна в стила и израза, можете просто да купите нови калъфки. Лесно и евтино решение, което Ви позволява редовно да сменяте цветовете и моделите в зависимост от настроението, сезона и актуалните тенденции. Разгледайте нашата гама от калъфки за възглавници във всички цветове на дъгата за най-популярните размери 40x40 см и 50x50 см. Предлагаме калъфки от памук и/или полиестер с копринена визия и кадифе.

29 продукти
  29 продукти

  Деко възглавници - Декоративни калъфки

  Калъфка LUPIN 40x40 сива
  2,50 ЛВ./бр.
  Само в магазините

  СЪЗДАЙТЕ СПОКОЙНА ИЛИ ОЖИВЕНА СРЕДА В ДОМА СИ

  Можете да използвате декоративни възглавници, за да добавите цвят към декора на дома си. Ако цветът Ви омръзне, лесно можете да смените калъфките на възглавниците. Възглавници в ярки цветове като синьо, червено, зелено, розово или с шарки вдъхват живот на интериора. Докато възглавниците в спокойни цветове като черно, бяло, бежово, сиво или кафяво създават спокойствие, което може да е полезно в домове с много неща.

  КАК ДА ПЕРЕТЕ КАЛЪФКИТЕ СИ ЗА ВЪЗГЛАВНИЦИ

  Невинаги е необходимо да купувате нови калъфки за възглавници - с едно изпиране в пералнята старите калъфки също могат да се освежат. Когато перете калъфките си за възглавници, винаги е важно да следвате инструкциите за пране за всяка възглавница.

  Общи съвети:

  • Ципът трябва да бъде затворен преди пране;
  • Перете с подобни цветове;
  • Перете на ниски температури 

  Ако се съмнявате как да перете възглавниците си, проверете спецификациите на продукта, където ще намерите инструкциите за пране.