ВЪЗГЛАВНИЦИ ЗА ГРЪБ И ВЪЗГЛАВНИЦИ ЗА ПОД В МОДЕРЕН ДИЗАЙН

Възглавниците за гръб и под могат да се използват както като декоративни възглавници, така и като функционална опора за гърба и лумбалната област, за да седите удобно в леглото или на дивана. Подовата възглавница често е малко по-голяма и може да се използва като поставка за крака, пуф или на пода като допълнително място за сядане пред телевизора. Добавете много одеяла и създайте уютен кът за сядане. Вижте също нашата гама от кръгли възглавници от пяна. Намерете новите си декоративни възглавници в JYSK сред възглавници за гръб и възглавници за под от памук, велур, лен и полиестер в много цветове и форми. Имаме по нещо за всеки и винаги изгодни оферти.

  Деко възглавници - Възгл.сядане/обляган

  Страхотна оферта
  Възглавница за гръб VALMUE 50x70 бежова
  22,50 ЛВ./бр.
  49,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 54%
  Само в магазините
  Страхотна оферта
  Възглавница за гръб FJELLFIOL 60x60 зелена
  22,50 ЛВ./бр.
  59,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 62%
  Само в магазините
  Страхотна оферта
  Възглавница за гръб ENGBLOMME 60x90 розова
  30 ЛВ./бр.
  64,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 53%
  Страхотна оферта
  Възглавница за гръб ENGBLOMME 60x90 сива
  30 ЛВ./бр.
  64,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 53%

  ПАЗАРУВАЙТЕ ВЪЗГЛАВНИЦИ ЗА ГРЪБ В JYSK

  Нашите големи квадратни и правоъгълни възглавници за гръб имат мек, плюшен пълнеж, който осигурява допълнителен комфорт. Предлагат се в сиво, зелено и почти бяло. Ако цветният Ви вкус е малко по-ярък, винаги можете да изберете калъфка за възглавница, за да намерите подходящия за Вас стил, без да правите компромис с комфорта. Освен това възглавниците за гръб са чудесни за поставяне на пода за допълнително място за сядане, ако наоколо има деца.

  КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПОДХОДЯЩИТЕ ВЪЗГЛАВНИЦИ

  Размерът, моделът, цветът, формата и броят на възглавниците са най-важните елементи, които трябва да контролирате, преди да купите нови възглавници. Предлагат се много различни декоративни възглавници, но не е задължително всички те да отговарят на Вашия стил и нужди.