ПРАНЕ И ГЛАДЕНЕ С ПОДХОДЯЩО ОБОРУДВАНЕ

Кош за пране, дъска за гладене и сушилник са от съществено значение за поддържане на дрехите чисти и подредени. Оборудването трябва да е достатъчно красиво, за да го държите вкъщи, но най-важното е да е издръжливо и лесно за използване. В JYSK разполагаме с дъски за гладене и сушилници с добро качество и различни размери. Ако живеете в малко пространство, висящата сушилня е добро решение, тъй като заема по-малко място. Освен това можете да го използвате като допълнително място за сушене в банята. Разгледайте и нашата гама от красиви кошове за пране.

19 продукти
  19 продукти

  Пране - Гладене

  Пране - Кошове за пране

  Кош за пране RONALD Ш34xД45xВ62 см бял
  27,50 ЛВ./бр.
  35 ЛВ. /бр.
  Спестете 21%
  Само в магазините

  НЯМА ЕЖЕДНЕВИЕ БЕЗ ПРАНЕ, СУШЕНЕ И ГЛАДЕНЕ

  Кошовете за пране създават ред в дома, така че да няма мръсни дрехи наоколо. Купете кош за пране, който е едновременно практичен и привлекателен, така че да се вписва в стила на дома Ви и да може да се показва постоянно. Тогава гостите Ви дори няма да го забележат.

  Дъските за гладене са добра инвестиция, ако имате много ризи или блузи за гладене. Солидната и равномерна основа дава най-добри резултати, а регулируемата височина осигурява оптимална работна позиция.

  Сушилниците са незаменим елемент за използване както на закрито, така и на открито.