КАЧЕСТВЕНИ СЕННИЦИ И ЧАДЪРИ

Сенниците създават по-приятна атмосфера в градината през горещите дни. Изберете чадър за градината, терасата или балкона и увеличете комфорта си на открито. Чадъри, сенници, чадъри за балкон, чадъри и висящи или прибиращи се чадъри - всички те отблъскват острите слънчеви лъчи и предпазват от дъжд. В летен ден, когато слънцето грее в ясното небе, почивката под чадър на сянка може да бъде освобождаваща. В JYSK разполагаме с богат избор от чадъри за градината, балкона и плажа в различни дизайни и цветове. Градинските чадъри често са черни или сиви - изберете зелен, червен или бежов чадър вместо тях и вдъхнете живот на терасата или балкона си. Не забравяйте да купите стойка или основа за чадър.

24 продукти
  24 продукти

  Чадъри за слънце - Чадъри

  Страхотна оферта
  Чадър LEMVIG Ø300 сив
  Чадър LEMVIG Ø300 сив
  Спестете 38%
  185 ЛВ./бр.
  299 ЛВ. /бр.
  Спестете 38%
  Чадър LEMVIG Ø300 бял
  Чадър LEMVIG Ø300 бял
  Спестете 38%
  185 ЛВ./бр.
  299 ЛВ. /бр.
  Спестете 38%
  Чадър STRUER Ø180 асорти
  20 ЛВ./бр.
  Само в магазините
  Чадър STENSTRUP Ø200 асорти
  79,99 ЛВ./бр.
  Само в магазините
  Чадър YPPENBJERG Ø200 зелен
  125 ЛВ./бр.
  199 ЛВ. /бр.
  Спестете 37%
  Чадър YPPENBJERG Ø200 жълт
  125 ЛВ./бр.
  199 ЛВ. /бр.
  Спестете 37%

  РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ ЧАДЪРИ

  Общи ползи от чадъра:

  • Предпазва от слънцето и силните лъчи
  • Предпазва от роса при залез слънце
  • На плажа могат да се ползват малки чадъри
  • Създава неприкосновеност на личния живот на съседа - както на балкона, така и на терасата

  Обикновен чадър - често се поставя близо до градинската маса или в дупката в средата на масата. Това е особено полезно, когато пространството е ограничено. JYSK има възможност за избор с/без наклон и регулируема височина, а диаметърът му е приблизително 1,8 метра.

  Сенник - лесно се поставя на различни места на балкона, терасата или сред дърветата в градината. Той може да служи както за защита от слънцето и съседите, така и за осигуряване на неприкосновеност на личния живот. Сенниците на JYSK могат да се почистват на място с вода.

  Чадър за балкон - както подсказва името, този чадър е предназначен за използване на балкон. Чадърът за тераса заема малко място, тъй като е наполовина по-малък от нормален чадър и може да стои на стената. Купете го в JYSK и ще получите практичен чадър с дръжки и водоотблъскваща полиестерна материя.

  Висящ чадър - голям и ефективен чадър с диаметър 3 метра, който може да се използва както на градинската маса, така и в зоната за отдих, лесен за поставяне и преместване в зависимост от слънчевите лъчи. С висящ чадър от JYSK получавате покривало и основа за чадър с/без колела.