Качествени сенници и чадъри за слънце

Сенниците създават по-приятна атмосфера в градината през горещите дни. Изберете чадър за градината, терасата или балкона и увеличете комфорта си на открито. Чадъри, сенници, чадъри за балкон, висящи или прибиращи се чадъри - всички те отблъскват острите слънчеви лъчи и предпазват от дъжд. В летен ден, когато слънцето грее в ясното небе, почивката под чадър на сянка може да бъде освобождаваща. Градинските чадъри често са черни или сиви - изберете зелен, оранжев или бежов чадър вместо тях и вдъхнете живот на терасата или балкона си. Не забравяйте да купите основа за чадър.

9 артикула
  9 артикула

  Различни видове чадъри

  Общи ползи от чадъра:

  • Предпазва от слънцето и силните лъчи
  • Предпазва от роса при залез слънце
  • На плажа могат да се ползват малки чадъри
  • Създава неприкосновеност на личния живот на съседа - както на балкона, така и на терасата

  Обикновен чадър - често се поставя близо до градинската маса или в дупката в средата на масата. Това е особено полезно, когато пространството е ограничено. JYSK има възможност за избор с/без наклон и регулируема височина, а диаметърът му е приблизително 1,8 метра.

  Сенник - лесно се поставя на различни места на балкона, терасата или сред дърветата в градината. Той може да служи както за защита от слънцето и съседите, така и за осигуряване на неприкосновеност на личния живот. Сенниците на JYSK могат да се почистват с вода.

  Чадър за балкон - както подсказва името, този чадър е предназначен за използване на балкон. Чадърът за тераса заема малко място, тъй като е наполовина по-малък от нормален чадър и може да, допрян до стената. Купете го в JYSK и ще получите практичен чадър с дръжки и водоотблъскваща полиестерна материя.

  Висящ чадър - голям и ефективен чадър с диаметър 3 метра, който може да се използва както на градинската маса, така и в зоната за отдих, лесен за поставяне и преместване в зависимост от слънчевите лъчи. С висящ чадър от JYSK получавате покривало и основа за чадър.