Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмицата на интериорните мебели - спестете до 50%!

Три комплекта градинска мебел

3 правила при избор на модерна градинска мебел

Новата градинска мебел може да се окаже сериозна инвестиция. За да Ви донесе радост тази покупка, Вашият избор трябва да е точен. Най-важното е да се съобразите със следните условия: поддръжка, стил и с колко място разполагате в градината или на терасата. На какво държите? - Вашата нова градинска мебел да не изисква поддръжка и да я оставите навън - от началото на април до края на септември, или да е комфортна и приятна на външен вид.

Ето и няколко съвета с какво точно да се съобразите преди покупката в най-близкия магазин.

Размер, пространство, място за сядане

С колко пространство разполагате - просторна градина или слънчева тераса? А може би имате малък и кокетен балкон? Преди да се хвърлите в покупки и да изберете комплект, събиращ Вашето семейство, близки, приятели и съседи, помислете добре за Вашите ежедневни нужди, а не за моментите когато имате повече гости и предлагате сгъваеми столове. Сгъваемите столове са лесни за съхранение и няма да отнемат от ценното пространство. Дори и да разполагате с най-голямата градина, може би желаете да запазите малко място за други дейности, например игри с децата.

Както и в интериорния дизайн, така и тук е важно разположението в пространството - да има място за минаване, за фенери и соларни лампи, може би имате големи саксии с цветя и други декорации, които ще добавят приятна атмосфера на терасата или в градината.

Комплект за отдих

 

Комплект за отдих в градина

 

Комплект за отдих в градина

 

Комплект за отдих

Къде ще използвате градинския комплект?

Обичате ли да закусвате или вечеряте на открито - в градината или на терасата, или просто релаксирате с любима книга в ръка? За ценителите на добрата кухня, които споделят вкусно приготвена храна с близки и приятели, един комплект за бистро или такъв с по-голяма маса и повече столове, ще бъде перфектен избор. Ако предпочитате да се наслаждавате на слънчевите лъчи, излежавайки се като котка, комплект за релаксация или един шезлонг е най-доброто предложение.

Стифиращи градински столове и маса в двор

 

Комплект за отдих

 

Комплект за отдих

Градинска мебел, която може да бъде оставена навън: материали и поддръжка

Трябва да имате предвид какви материали предпочитате и как трябва да бъдат поддържани. Мебелите от изкуствена дървесина (артууд), ратан и алуминий могат да бъдат оставени почти през целия сезон. Почистват се с помощта на сапунена вода. Ратанът и алуминият са изключително леки материали, ето защо мебелите, изработени от тях, са лесни за пренасяне и преместване. Артикулите, изработени от твърда дървесина се славят като едни от най-качествените, но изискват малко повече грижа. Те трябва да бъдат третирани с масло, за да удължите живота им и да запазите качествата на дървото. И не на последно място, мебелите от пластмаса са подходящ избор за всеки бюджет, тъй като те са сравнително евтини, комфортни, а при правилно съхранение ще Ви радват няколко сезона.

Външен вид и стил

И на последно място, но не и по важност, как искате да изглежда Вашата градина или тераса? Функционалността на 50-те години с изчистени линии, от метал и дърво? А защо не нещо по-женствено, като ратан и ярки цветове? Без значение какво ще изберете, можете да обогатите вида на мебелите с градински аксесоари.

Маса за бистро с два стола в градина

 

Градинска маса за бистро с два стола

 

Комплект градинско бистро


Приятно пазаруване!

Открийте повече

На Вашето вниманив: колекция UGILT

Открийте подходящото надуваемо легло

Съвети за безопасност за външно коледно осветление

Красиви плажни принадлежности

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.