Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Три комплекта градинска мебел

3 правила при избор на модерна градинска мебел

Новата градинска мебел може да се окаже сериозна инвестиция. За да Ви донесе радост тази покупка, Вашият избор трябва да е точен. Най-важното е да се съобразите със следните условия: поддръжка, стил и с колко място разполагате в градината или на терасата. На какво държите? - Вашата нова градинска мебел да не изисква поддръжка и да я оставите навън - от началото на април до края на септември, или да е комфортна и приятна на външен вид.

Ето и няколко съвета с какво точно да се съобразите преди покупката в най-близкия магазин.

Размер, пространство, място за сядане

С колко пространство разполагате - просторна градина или слънчева тераса? А може би имате малък и кокетен балкон? Преди да се хвърлите в покупки и да изберете комплект, събиращ Вашето семейство, близки, приятели и съседи, помислете добре за Вашите ежедневни нужди, а не за моментите когато имате повече гости и предлагате сгъваеми столове. Сгъваемите столове са лесни за съхранение и няма да отнемат от ценното пространство. Дори и да разполагате с най-голямата градина, може би желаете да запазите малко място за други дейности, например игри с децата.

Както и в интериорния дизайн, така и тук е важно разположението в пространството - да има място за минаване, за фенери и соларни лампи, може би имате големи саксии с цветя и други декорации, които ще добавят приятна атмосфера на терасата или в градината.

 

 

 

Къде ще използвате градинския комплект?

Обичате ли да закусвате или вечеряте на открито - в градината или на терасата, или просто релаксирате с любима книга в ръка? За ценителите на добрата кухня, които споделят вкусно приготвена храна с близки и приятели, един комплект за бистро или такъв с по-голяма маса и повече столове, ще бъде перфектен избор. Ако предпочитате да се наслаждавате на слънчевите лъчи, излежавайки се като котка, комплект за релаксация или един шезлонг е най-доброто предложение.

 

 

Градинска мебел, която може да бъде оставена навън: материали и поддръжка

Външен вид и стил

И на последно място, но не и по важност, как искате да изглежда Вашата градина или тераса? Функционалността на 50-те години с изчистени линии, от метал и дърво? А защо не нещо по-женствено, като ратан и ярки цветове? Без значение какво ще изберете, можете да обогатите вида на мебелите с градински аксесоари.

 

 


Приятно пазаруване!

Открийте повече

Как да изберем идеалния градински комплект?

Как да изберем идеалния градински комплект?

Ръководство: Как да изберем правилните градински столове

Ръководство: Как да изберем правилните градински столове

Изберете правилната градинска маса

Изберете правилната градинска маса

Хамак или висящ стол? Направете правилния избор

Хамак или висящ стол? Направете правилния избор