Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Офис с дървен рафт за стена за повече място за съхранение и декорации.

Бързо и лесно преобразяване на домашния офис

След дългия престой вкъщи по време на извънредното положение, дали не е време да освежим домашния офис? В този блог ще намерите малко вдъхновение, няколко съвета и идеи за работното място. Рафтове, кутии и кошници - това са основните акценти, с които работят нашите дизайнери. Останалото са декорации, изкуствени цветя и няколко топли аксесоара за повече уют.

Практични решения за съхранение в домашния офис

Разликата между работното място вкъщи и това е, че тук не се съобразявате с офис нормите. Например решенията за съхранение не трябва да бъдат скучните артикули, с които сме свикнали.

Количка с колелца.


Aко работата Ви изисква да се местите често и да носите хартии със себе си, можете да използвате количка с рафтове и колелца GANGSTED , която да влачите след Вас.

Етажерка с плетени кошници на рафтовете.
Етажерка TRAPPEDAL 5 рафта цвят дъб/черно
110 ЛВ./бр.
189 ЛВ. /бр.
Спестете 41%


И разбира се, витрина, която освен за всички любими четива, може да бъде използвана като приятен офис органайзър. Предлагаме Ви TRAPPEDAL. Тя е в два размера и е с интересна динамична форма.

Персонализирана декорация

Стъклен поднос с изкуствено растение и други декорации.

 

Използвайте малки симпатични тави и подноси, за да групирате дреболиите и сувенирите. По този начин ще знаете по всяко време къде да ги намерите и ще избегнете безпорядъка.

Открийте повече

Как затъмняващите завеси могат да променят дома Ви

Три вида домашен офис за повече продуктивност

Нашето най-добро предложение за продължителна игра

Как да оформим офис във всекидневната?