Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК започна! Вижте всички страхотни оферти!ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА


Може да има забавяния в обработката и срока на доставка на поръчките, направени по време на Черен петък.

 

 

Два комплекта спално бельо за новото десетилетие

Два комплекта спално бельо за новото десетилетие

Като всяко ново начало, всяка нова година е специална, заредена с енергия, очаквания и планове. Новото десетилетие е още по-специално. Заслужава повече внимание - какво по-хубаво от усещането за лукс. В жилището стаите трябва да са уютни и всяка една от тях да подчертава Вашия стил. С помощта на един нов комплект спално бельо ще постигнете малки вълшебства. Мекото докосване на текстила ще Ви потопи в жадуваната атмосфера на релакс, а избраният от Вас мотив ще Ви зареди с цветни емоции и спомени.

В JYSK сме подготвили нови предложения в гамата със спално бельо. Нашият опитен закупчик Kathrine Møller Vinther с удоволствие представя накратко своите фаворити:

HELENE - копнеж за безгрижните дни

Бяло спално бельо с жълти цветя.

 

„Комплект HELENE е изпъстрен с малки жълти цветя. Чаршафите и калъфките имат дискретен блясък, докосвайки ги, ще усетите кадифена нежност. Този красив, семпъл и наивен дизайн е изработен от 100% памучен сатен. Много ми напомня за безгрижните времена, когато излизахме на летни разходки и пиехме лимонада под дебелата сянка на дърветата в парка. Времената, в които си лягаш късно през късите скандинавски нощи, оставяш прозореца отворен, за да влезе нежната песен на птиците.”

ELLEN – нежни цветове

Спално бельо от бледолилаво и светлозелено окачени на релса

 

“ELLEN е спално бельо, изработено от 100% памук. Семплият едноцветен дизайн можете да комбинирате според Вашите предпочитания. Игривите цветове - искрящо жълто, бледолилаво или нежно зелено, ще освежат спалнята. Семплото излъчване на комплекта ми напомня, че трябва да отделя време за себе си и да се отдам на прекрасна почивка. Тук не преобладават шарки или детайли, отвличащи вниманието, а само нежни цветове.“

Открийте повече

3 любими модела спално бельо

Как да намалим алергиите в спалнята?

На Вашето внимание: спално бельо NELL

Изпробвайте матрак GOLD в рамките на 100 нощи

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.