Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Градинска пейка, градинска маса и градински столове от масивна тикова дървесина.

Градински мебели от масивна тикова дървесина

Тиковата дървесина е изключително здрава, няма нужда от допълнителна поддръжка. Тя е приятна на външен вид и на докосване. Градинските мебели, изработени от тиково дърво са устойчиви на влагата. Това от своя страна не позволява развитието на плесен и вредители. Избирайки градински мебели от тиково дърво, Вие ще им се радвате и ползвате години наред, но трябва да положите минимални усилия за поддръжката им. С течение на времето те ще придобият и красива сива патина.

Това лято Ви предлагаме да се поглезите, Вие и Вашата градина, с изискани мебели от тикова дървесина. Нашата колекция VESTERHAVET е с градинска маса, в два различни размера, сгъваема маса за бистро, сгъваем стол и градинска пейка.

 

Всички артикули от гама VESTERHAVET са изработени в класически дизайн. Те са чудесно допълнение както за малка романтична градина, така и за голяма модерна тераса.

 

В гамата VESTERHAVET ще намерите два варианта за градински стол. Масивният модел е изработен в класически дизайн, а сгъваемият стол е подходящ за малките пространства.


С помощта на сгъваемата маса за бистро от същата гама можете да сглобите симпатичен комплект за малкия балкон.

Могат ли мебелите от тикова дървесина да бъдат оставени навън през цялата година?

Мебелите от тиково дърво могат да бъдат оставени на открито през цялата година. Естествените качества на дървото му позволяват да удържи на влага, ултравиолетови лъчи и всички атмосферни влияния. Трябва да почиствате мебелите от плесен и мръсотия веднъж годишно. Ако искате да покриете мебелите през зимните месеци, изберете покривало, което ще им позволи да дишат. Когато оставите градинските мебели от тиково дърво навън, те ще придобият сива патина в рамките на 9-12 месеца.

Дървесина с FSCсертификат

В JYSK всички мебели, изработени от дървесина, притежават FSC сертификат (FSC® N001715). Това е гаранция за контролиран добив на дървесина и спазване на социалните стандарти и правата на местното население.  

Открийте повече

Ръководство за избор на правилната беседка

Ръководство за избор на правилната беседка

Ръководство: Намерете подходящия градински чадър

Ръководство: Намерете подходящия градински чадър

Батути: 7 неща, които да знаете, преди да купите

Батути: 7 неща, които да знаете, преди да купите

Ръководство: Изберете правилната кутия за възглавници

Ръководство: Изберете правилната кутия за възглавници