Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Колекция мебели в стил Джапанди от масивен чам в меки, неутрални цветове.

Изберете Джапанди стил с мебели SOLLERUP

Колекцията SOLLERUP е нова, но вече емблематична гама от мебели в нашия асортимент. Тя дръзко демонстрира яркия, масивен чам в пълния му блясък с акцент върху ексцентричността, геометричните форми и изчистените линии.  Чрез тези аспекти колекцията хармонично съчетава естествени материали с неутрални цветове - както може да се види в възглавниците за сядане на кушетката - и това е отличителен белег на популярния стил Japandi, от който колекцията черпи вдъхновение.

Какво представлява стилът Джапанди?

Джапанди е философия на дизайна, която съчетава елементи от скандинавската и японската естетика. Той подчертава минимализма, простотата, изчистените линии и използването на неутрални цветове, създавайки хармонични и спокойни интериори, в които се слива елегантността на японския дизайн и функционалните и уютни аспекти на скандинавския дизайн.

Въпреки че изглежда като съвременна и модерна дума, Джапанди - сливането на скандинавски и вдъхновен от Япония дизайн далеч не е скорошна концепция. Комбинирането на спокойната, хармонична елегантност на традиционния японски интериор с простотата на скандинавската естетика, обединява два различни подхода за създаването на домашно пространство с модерен, ясен и спокоен вид. Стилът Джапанди е особено известен с акцента си върху естествените материали, като мебели, направени от материали като ратан, също станаха много популярни в последните години.

Soft beige cushion on Japandi solid pine day bed
End table or pedestal with shelves in solid pine
Soft sand seat cushion on Japandi style day bed in solid pine

С ясен акцент върху хармонията и изчистените, геометрични линии, дървесината от масивен чам в колекцията SOLLERUP се откроява в пълния си блясък като олицетворение на минималистичния подход към дизайна, с който е известен стилът Джапанди.

Декорирайте дома си в неутрални цветове

Независимо дали си падате по пастелно зелено, бледосиньо или приглушени нюанси на сивото, колекцията SOLLERUP - точно както мебелите и декорацията в стил Джапанди - е чудесен избор при декориране на дома в неутрални цветове. Колекцията е особено подходяща за всички, които искат да постигнат своята мечта в бежово, която следващото изображение улавя перфектно.

Аксесоари в стил Джапанди, които допълват колекцията SOLLERUP 

За да допълните простотата и изчистените линии на колекцията SOLLERUP, може да декорирате дома си с артикули, които се сливат безпроблемно с акцента на стила Джапанди върху неутралните цветове и естествените материали. Обмислете допълването на колекцията с декоративно осветление, масички и маси за кафе, както и артикули за декорация. За препоръки разгледайте продуктите по-долу.

Открийте повече

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Peach Fuzz: Цветът на 2024 година

Peach Fuzz: Цветът на 2024 година

Ръководство: Избор на правилния килим за всяка стая

Ръководство: Избор на правилния килим за всяка стая