Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

СЕГА ОЩЕ ПО-ДОБРИ ОФЕРТИ НА ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ - СПЕСТЕТЕ ДО 50%

Висящи столове в естествени и черни цветове

Хамакът: основен елемент във Вашия двор

Хамакът е приятна и уютна външна алтернатива на типичните мебели, като градински столове, кресла, пейки и дивани. Седнете и се насладете на студена чаша лимонада и любимата си книга или подкаст. Няма да отнеме много време, преди Вашият хамак или висящ стол да се превърне в новия Ви най-добър приятел за сезона на открито. Нежното люлеене в хамак може да Ви накара да се размечтаете за тропически остров с бели пясъчни плажове и нежнен звук на океанските вълни.

Наслаждавайте се на времето във висящ стол

Висящият стол GJERN е хамак със стойка, която е чудесна мебел както за по-малки, така и за по-големи външни площи. Хамакът GJERN се предлага в два цвята – черен и натурал – и в зависимост от Вашите предпочитания, както и от външния вид на съществуващите мебели и декорации във Вашето външно пространство, можете да изберете яркото, естествено настроение с висящия стол в цвят натурал или минималистичната, вечна класика в черно. С висящия стол GJERN можете да се облегнете назад и да се отпуснете, докато слушате любимата си музика, любимия си подкаст или докато четете любимата си книга. За да увеличите комфорта още повече, добавете декоративна възглавница и меко одеяло и ще се наслаждавате на външното си пространство, както никога досега.

Хамаци и люлки

Ако търсите опции, различни от висящ стол, класическите хамаци и люлки също са чудесни за извличане на максимума от Вашите външни пространства.

Класически хамак

Ако имате градина с големи, здрави дървета, които са близо едно до друго, тогава хамакът BERGFINK е чудесна възможност за Вас. Просто окачете хамака между две дървета и се уверете, че всеки край е вързан правилно, така че хамакът да може да поддържа тегло. Толкова е просто – ще получите класически хамак, който ще бъде фаворит сред приятелите и семейството, особено за по-малките деца.

Люлката е чудесна за двама

Какво по-хубаво от това да се насладите на хубав, спокоен момент в хамак или висящ стол? Отговорът на този въпрос може да бъде споделяне на същия момент с някой, на когото държите. За да се насладите на страхотни моменти заедно, люлката JUELSMINDE е идеалният избор. Тя е по-голяма в сравнение с повечето други хамаци и висящи столове. Седнете на люлката и се насладете на времето в страхотна компания през целия летен сезон. Украсете пространството си с фенери и светлини, за да направите невероятна атмосфера.

Сива люлка в градината с възглавнички и одеяло.
Люлка JUELSMINDE Ш219xВ184xДълб.130
450 ЛВ./бр.
599 ЛВ. /бр.
Спестете 24%

 

Открийте повече

Посрещнете лятото с актуални цветове

Създайте собствен батутен парк в градината

Как да изберем най-добрия шезлонг

На Вашето внимание: колекция UGILT