Градински пейки за всеки двор и градина

Градинските пейки са прекрасно допълнение към всяка градина, двор или балкон. Те са перфектни за почивка, релаксация и наслаждаване на красивото време навън. Обикновено се използват заедно с градинска маса като алтернатива на градинските столове. С помощта на градинска пейка можете да създадете уютно пространство в градината или двора си, където да се наслаждавате на слънцето и да създадете приятна атмосфера, или да използвате пейката, когато имате нужда от допълнително място за сядане на гости. На една градинска пейка обикновено има достатъчно място за 2-3 души. В JYSK предлагаме много различни модели пейки от дърво, пластмаса или поли-желязо, със или без облегалки и подлакътници, в модерен и скандинавски стил, така че е лесно да намерите пейка, която да отговаря на Вашите нужди и да се съчетава с другите Ви градински мебели.

6 артикула
    6 артикула

    Избор на материал за външна пейка

    Може да е изгодно да изберете градинска пейка от материал, който не изисква много поддръжка. Синтетичната дървесина/недървесината, фиброциментът и полиратанът са материали, устойчиви на атмосферни влияния, които могат да издържат зимата на открито във вътрешния двор. Ако вместо това решите да си купите градинска пейка от твърда дървесина, ще трябва я поддържате, тъй като тя ще изглежда най-добре, ако я обработвате с масло всеки сезон.

    Различни стилове градински пейки

    Градинските пейки са едни от най-удобните мебели в градината. Пейката е синоним на спокойствие,почивка и превръща Вашата градина или тераса в рай. Място за почивка, градинската пейка е безспорно задължителна. Нашата гама предлага градински пейки в различни стилове: класически, рустикален или модерен. Градинските пейки правят ъглите по-уютни. Но само градинска пейка не е достатъчна, за да направи мястото удобно. Аксесоари като възглавници, одеяла, масички или подходящо осветление правят пейката Ви веднага по-удобна и превръщат местоположението ѝ в привилегировано пространство във вашата градина.