Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани категории!

Декоративна възглавница с райе, синя възлгавница, лампа с батерии, саксии за цветя, зелена ваза от стъкло, плетена кошница и синьо одеало.

Новата колекция Nordic Mood, вдъхновена от природата

Няма как да пропуснем представянето на новата колекция от артикули – Nordic Mood. Този път селекцията е вдъхновена от безкрайните бели полета в Гренландия, обсипани с лед и сняг, от тъмносиния океан, плодородната и изпълнена с живот почва. Става въпрос за девствената природа все още недокосната от човека.

„Непрестанно търсим и работим с естествени цветове и материали - цимент, бамбук или ратан,“ споделя Тина Ниман, закупчик в категория „Интериорна декорация” в JYSK.

Минималистичният вид ще придаде спокойствие и хармония във Вашия интериор. Цветовете и използваните материали на саксията MANDRUP и настолната лампа MINGUS естествено се допълват в пространството.

Саксии с изкуствени растения и лампа с батерии до прозорец.

Естествени цветове при текстила

Цветовете на домашния текстил са в по-тъмни нюанси. Ще ги откриете във ватираното одеяло VALMUE и декоративната възглавница HORNFIOL. Цветовете им напомнят за драматичната страна на природата. „Нашите предложения при домашния текстил могат да се комбинират с почти всичко,“ е коментарът на Тина. 

Плетена кошница и синьо одеало.

Факти за NordicMood

Четири пъти в годината в JYSK комбинираме нови и стилни артикули в една колекция под името Nordic Mood.

Във физическите ни магазини е обозначена зона, където артикулите са изложени. Клиентите нагледно ще видят комбинацията от материали, цветове и форми.


Открийте повече

Любимите декорации за прозорци на купувача

Започнете пролетта със спокойни, зелено-сини нюанси

Любимият декор на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.