Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти за Вашата компания

Домашни аксесоари и декор в бежово и естествени цветове с изкуствени цветя и растения.

Новата колекция Nordic Mood внася уют в дома Ви

Новата колекция продукти на JYSK осигурява топла и уютна атмосфера в дома Ви с органични форми, приятни на допир материали и меки, приглушени нюанси. От релефна бежова ваза, която напомня за класическия интериор от миналото, до дървени свещници, изработени от мангово дърво, сертифицирано по FSC® (FSC®N001715) - аксесоарите за дома в тази колекция съчетават непреходното и рустикалното, за да внесат топлина и спокойствие в дома Ви чрез акцентиране върху спокойни и красиви детайли.

Вазата INGBERT е в красив светлобежов цвят с малки петънца в тъмносиво, а релефното гърло ѝ придава неподвластност на времето. Красивият букет от изкуствени цветя LAUST е в подходящи меки нюанси на бежово, розово и ментово и заедно с вазата INGBERT допълва усещането за уют.

Дървените свещници JOHAN излъчват топлина и внасят уют в дома Ви благодарение на познатото усещане за уют, което носи декорацията на дома Ви с дърво. Свещниците прилягат плътно на чаените свещи и издигат на ново ниво както тях, така и атмосферата в дома Ви. Всеки свещник JOHAN е уникален благодарение на манговото дърво, от което е изработен.

Вазата INGBERT и свещникът JOHAN са перфектната комбинация, която ще внесе уют и топлина в дома Ви.

Тенденция, която напоследък набира популярност, е да се включи повече вертикалност в декорацията на дома - с други думи, да се вдигнат от пода декорации и други аксесоари за дома и да се издигнат на нова височина. Поставката SIGMUND е идеална за това - тя служи като стилна, но минималистична платформа за поставяне на саксии или вази, а с красивата си оребрена повърхност и светлобежов цвят е едновременно спокойна и красива за гледане.

Саксията за растения RAYMOND се съчетава идеално със SIGMUND и е естествено продължение на успокояващия ефект, който поставката има върху заобикалящата я среда. Добавете изкуственото растение ASGAR за зелено докосване, което не изисква поддръжка.

Вазата SOFUS е класически пример за това как органичните форми могат да внесат красиви детайли в дома Ви. Вазата е особено привлекателна, когато е поставена до естествени материали, като например кутията за съхранение FRITLEV. Добавете изкуствените цветя RALF към вазата SOFUS, за да получите забележителен централен елемент в меки и спокойни цветове.

Възглавниците BERGMYNTE и ENGKLOKKE продължават тенденцията на аксесоари за дома в спокойни, меки цветове. И двете възглавници са в бежово с ивици в приглушени нюанси на различни цветове. С изработен външен вид те ще придадат мекота и осезаемост на местата за сядане в дома Ви.

Одеялото BONDEROSE е в мек бежов цвят, а красивите пискюли му придават индивидуалност. BONDEROSE е идеално за комфортна релаксация на дивана или в креслото за отдих. Изкуственото растение TRISTAN е привличащо вниманието зелено докосване за Вашия дом, а в комбинация със саксията SIVERT те внасят частица природа в дома Ви.

Няколко продукта от новата колекция Nordic Mood вече са налични, а от 11 юли цялата колекция ще се продава във всички магазини на JYSK и на JYSK.bg.

Открийте повече

Nordic Mood: малки мебели с голямо въздействие

Любимите лампи на купувача

Любимият декор на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача