Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Домашни аксесоари и декор в бежово и естествени цветове с изкуствени цветя и растения.

Новата колекция Nordic Mood внася уют в дома Ви

Новата колекция продукти на JYSK осигурява топла и уютна атмосфера в дома Ви с органични форми, приятни на допир материали и меки, приглушени нюанси. От релефна бежова ваза, която напомня за класическия интериор от миналото, до дървени свещници, изработени от мангово дърво, сертифицирано по FSC® (FSC®N001715) - аксесоарите за дома в тази колекция съчетават непреходното и рустикалното, за да внесат топлина и спокойствие в дома Ви чрез акцентиране върху спокойни и красиви детайли.

Вазата INGBERT е в красив светлобежов цвят с малки петънца в тъмносиво, а релефното гърло ѝ придава неподвластност на времето. Красивият букет от изкуствени цветя LAUST е в подходящи меки нюанси на бежово, розово и ментово и заедно с вазата INGBERT допълва усещането за уют.

Дървените свещници JOHAN излъчват топлина и внасят уют в дома Ви благодарение на познатото усещане за уют, което носи декорацията на дома Ви с дърво. Свещниците прилягат плътно на чаените свещи и издигат на ново ниво както тях, така и атмосферата в дома Ви. Всеки свещник JOHAN е уникален благодарение на манговото дърво, от което е изработен.

Вазата INGBERT и свещникът JOHAN са перфектната комбинация, която ще внесе уют и топлина в дома Ви.

Тенденция, която напоследък набира популярност, е да се включи повече вертикалност в декорацията на дома - с други думи, да се вдигнат от пода декорации и други аксесоари за дома и да се издигнат на нова височина. Поставката SIGMUND е идеална за това - тя служи като стилна, но минималистична платформа за поставяне на саксии или вази, а с красивата си оребрена повърхност и светлобежов цвят е едновременно спокойна и красива за гледане.

Саксията за растения RAYMOND се съчетава идеално със SIGMUND и е естествено продължение на успокояващия ефект, който поставката има върху заобикалящата я среда. Добавете изкуственото растение ASGAR за зелено докосване, което не изисква поддръжка.

Вазата SOFUS е класически пример за това как органичните форми могат да внесат красиви детайли в дома Ви. Вазата е особено привлекателна, когато е поставена до естествени материали, като например кутията за съхранение FRITLEV. Добавете изкуствените цветя RALF към вазата SOFUS, за да получите забележителен централен елемент в меки и спокойни цветове.

Възглавниците BERGMYNTE и ENGKLOKKE продължават тенденцията на аксесоари за дома в спокойни, меки цветове. И двете възглавници са в бежово с ивици в приглушени нюанси на различни цветове. С изработен външен вид те ще придадат мекота и осезаемост на местата за сядане в дома Ви.

Одеялото BONDEROSE е в мек бежов цвят, а красивите пискюли му придават индивидуалност. BONDEROSE е идеално за комфортна релаксация на дивана или в креслото за отдих. Изкуственото растение TRISTAN е привличащо вниманието зелено докосване за Вашия дом, а в комбинация със саксията SIVERT те внасят частица природа в дома Ви.

Няколко продукта от новата колекция Nordic Mood вече са налични, а от 11 юли цялата колекция ще се продава във всички магазини на JYSK и на JYSK.bg.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача