Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмицата на интериорните мебели - спестете до 50%!

Черен полилей, бял лампион и настолна лампа с покритие хром.

Нови предложения при осветителните тела

В този блог ви представяме новите артикули осветителни тела, които наскоро постъпиха в нашия асортимент. Потърсихме Тина Ниман за коментар: „Ще наблегна на три модела лампи, те са изключително различни и по този начин ще има по нещо за всеки дом.

Модерен полилей KARLSSON

Черен модерен полилей от бамбук.

KARLSSON е изработен от бамбук, изцяло е в черен цвят. Естествените материали, комбинирани с модерния дизайн, правят полилея нестандартен и интересен акцент в стаята. Комбинацията от елегантни извивки и правилни линии е подходяща за всяко едно помещение. Лампионът е прекрасен избор за трапезарията - точно над масата за хранене, но също толкова добре би стоял и в ъгъла на помещението. Добавете и крушка TORE и ще получите завършен полилей с мека светлина.“

Модерна лампа ISAK с покритие хром

Настолна лампа с покритие от хром.

Тина Ниман представя още един модел: „ISAK притежава хромово покритие, което е изключително модерно този сезон. Полираната хромова повърхност в комбинация с елегантния дизайн правят лампата класен избор. Може да бъде използвана както на бюрото в домашния офис, така и в кътчето за четене. ISAK лесно се регулира. Този модел лампа е практична и красива, с която ще осветите по-тъмните кътчета на дома и да постигнете уютна hygge атмосфера.“ Това е предложението на Тина, кято завършва своя коментар с последния лампион.

Ретро лампион KRISTOF в бяло

Лампион в бяло.

„KRISTOF е изработен от метал и притежава ретро излъчване на 60-те години. Опростеният дизайн и използваните материали се допълват като две капки вода. Този лампион е прекрасен избор за всеки дом,“ завършва Тина.

Всички осветителни тела 

Открийте повече

Създайте лятна атмосфера в банята си

Любимите декорации за прозорци на купувача

Започнете пролетта със спокойни, зелено-сини нюанси

Любимият декор на купувача

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.