Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти за Вашата компания

Летен декор и аксесоари за дома или идеи за интериора на лятната къща.

Освежете дома си с весели летни цветове

Новата колекция Nordic Mood представя селекция от летни декорации, които са идеални за привличане на природата в дома. От ярки свещници до привличащи вниманието вази - колекцията съдържа всичко, от което се нуждаете, за да отпразнувате лятото в дома си или за да почерпите вдъхновение за идеи за интериор на лятна къща.

Колекцията Nordic Mood излъчва жизнено и оптимистично усещане за радост благодарение на ярките и живи, но все пак спокойни летни цветове в нея - ярко бежово, съчетано с акценти в меки нюанси на синьо, розово, мента, бежово и жълто.

С органичните си форми и меки извивки декоративните елементи, като например закачливите вази SYLVESTER и TORMUND, придават индивидуалност и живот на дома Ви, като същевременно създават спокойна атмосфера, която подмладява ума и душата.

Чашата FREDERIK е прекрасен елемент за всеки дом. Тя е закачливс със спокойните си нюанси на прашно синьо, зелено, жълто и розово. Тъй като FREDERIK се предлага в няколко цвята, комплектът от чаши ще бъде по-жив, отколкото ако всяка чаша е в един и същи цвят. Оттенъците се допълват един друг, така че се съчетават много добре.

Изкуственото растение алое вера с цветя е красиво допълнение към всеки дом, който желае да създаде перфектната атмосфера за празнуване на лятото. Украсете дивана си с възглавницата AGERTIDSEL - ярка бежова възглавница с бродирани цветя, разпознаваеми през лятото.

Свещникът MARK е прост, но привлича вниманието. Райетата върху свещника придават индивидуалност и елемент на закачливост, а със светлосините свещи BALDUR можете да добавите забавен привкус и прекрасен детайл в дома си. Поставете свещниците MATS до MARK, за да създадете радостна и жизнена атмосфера, която същевременно е спокойна и удобна.

Много продукти от новата колекция Nordic Mood вече са налични, а от 11 юли цялата колекция ще се продава във всички магазини на JYSK и на JYSK.bg.

Открийте повече

Nordic Mood: малки мебели с голямо въздействие

Новата колекция Nordic Mood внася уют в дома Ви

Любимите лампи на купувача

Любимият декор на купувача