Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Конзолна маса с табуретка, огледало и лампион

Пет съвета за зимна интериорна декорация

Коледните и новогодишните празници са магически моменти, но за кратко време. Приключвайки почивните дни, вълшебните мигове няма да се завърнат още 360 дни. Освежаването на дома, почистването на боровите иглички и прибирането на коледната декорация може да се окаже също толкова магическо, колкото и началото на декември.

Тук идваме и ние на помощ с пет основни стъпки за лесно освежаване на дома след празниците.

1. Изкуствените растения могат да добавят известно настроение

Щом приберете коледното дърво, зеленината ще намалее в жилището. Изкуствените растения са прекрасен вариант да внесете настроение и малко живот в стаята. Представете си рафта на снимката по-горе. Значително скучен, нали? Изкуствените растения нямат нужда от поддръжка и поливане, но все пак ще придадат жизненост на Вашия дом.

2. Поглезете се, вие и Вашия дом

След забързаните дни, изпълнени с приготовления и събития, и дори малко повече храна, е време да отделите време за себе си. Върнете добрите навици във Вашето ежедневие. Преобразете банята в малък оазис с ароматни свещи, вази с изкуствени растения и любимата музика за релакс.

3. Обновете цветовете в интериорната декорация

Какво мислите за златистите нотки, които присъстваха в коледната декорация? Те лесно могат да бъдат запазени и след празниците. Златистото може да се комбинира със синьо или червено, както и с неутралните цветове черно и бяло. То ще добави блясък и елегантност, които да балансирате с дървесина или кадифе.

4. Използвайте светли цветове, когато слагате масата

Мрачните зимни месеци Ви подтикват да използвате повече светлинка. Поставете светла покривка на масата, комбинирайте с подходящи салфетки, светлосиви чинии, елегантни бледорозови чаши, ваза с цветя и разбира се, свещи. Това ще направи всяка вечеря като приказен момент.

5. Запазете част от коледната декорация

Забравена светлинна верига или искряща декорация могат да останат и след празничните дни. Те ще бъдат приятна украса и акцент в жилището, дори и през януари и февруари.

Вие как освежихте Вашия дом след празниците? Оставете ни Вашите идеи и хитрини в коментарите.

Открийте повече

Изберете правилната пейка за коридор

Изберете правилната пейка за коридор

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача