Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Три вида домашен офис.

Три вида домашен офис за повече продуктивност

Създаването на комфортен домашен офис може да се окаже по-сложно, отколкото си мислите. Имате ли отделна стая за офис или трябва да го „вмъкнете“ в ъгъла на дневната? Как трябва да бъде обзаведен? Отговорите на тези въпроси ще Ви предложим в нашия блог. Предлагаме Ви три варианта за домашен офис.

Работата от вкъщи има както своите предимства, така и недостатъци. Според Рике Мостгард, мениджър за категория „Мебели”, най-важното е да имате гъвкав вариант за домашен офис. „Това от което имаме нужда в така наречения домашен офис е комбинация от възможности и решения, с които да постигнем комфортна и здравословна работна атмосфера в рамките на жилището,“ обяснява Рике.

В долните редове ще откриете вдъхновение и практични решения за домашния офис в три различни стила:

1. Постигнете правилна стойка с регулируемо бюро

Домашен офис с регулируемо бюро и геймърски стол.


Правилната стойка е еднакво важна както в домашния офис, така и на работното място. Тук изключително важна роля имат офис столовете и бюрото. С геймърския стол NIBE ще постигнете комфорт по време на седеж, както и ще придаде необходимата опора на врата. Регулируемото бюро SLANGERUP ще Ви помогне да променяте позицията на стоене от време на време. Специалистите твърдят, че най-здравословната позиция за работа е винаги следващата, което означава, че не трябва да стоите в една позиция прекалено дълго време. Едно бюро с регулируема височина ще Ви бъде от полза в домашния офис.

Как да постигнем правилна стойка на офис стол?

2. Създайте геймърски кът

Геймърски стол HAVDRUP и разделител за стая HALDAGER


Кои младежи знаят какво означава да стоиш с часове пред монитора? Точно така, геймърите! Мебелите са с малки, наглед не толкова важни аксесоари, които правят процеса на работа или седене пред компютъра още по-приятен. Поставка за чаша, допълнително осветление, поставка за слушалки, допълнително място за клавиатура, всичко това допринася за процеса на работа или игра.

3. Малко работно място за големи идеи

Домашен офис с офис бюро и офис стол


Не във всяко жилище има място за домашен офис. Всъщност, в повечето няма. Убедени сме, че едно компактно бюро с няколко чекмеджета ще преобрази и най-малкия ъгъл във вдъхновяващо пространство, където креативността и идеите ще преливат. Ако това са трапезарията или дневната, комбинирайте стила на офис стола с този на кухненските столове.

Още предложения за домашния офис:

Открийте повече

Как затъмняващите завеси могат да променят дома Ви

Как затъмняващите завеси могат да променят дома Ви

Бързо и лесно преобразяване на домашния офис

Бързо и лесно преобразяване на домашния офис

Нашето най-добро предложение за продължителна игра

Нашето най-добро предложение за продължителна игра

Как да оформим офис във всекидневната?

Как да оформим офис във всекидневната?