Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Жена дърпа тежки завеси пред светли, бели прозорци.

Завеси, предпазващи Ви от шума, топлината и студа

Случвало ли Ви се е да се чудите какво да направите, за да запазите дома си хладен през лятото? Или, напротив, за да предотвратите проникването на студа вътре през зимата? Може би също така сте се чудили какви са възможностите Ви, ако искате да спите добре, без да Ви държи будни трафикът или шумните улици. Въпреки че не е универсално чудодейно средство за решаване на тези проблеми, затъмняващите завеси могат да Ви помогнат да облекчите някои от тях.

Потенциални ползи от използването на изолационни завеси 

Освен естетическия си вид, завесите могат да имат свойства, които осигуряват редица ползи за Вас и Вашия дом. Различните видове завеси - по-специално затъмняващите завеси - могат да притежават следните свойства:

  • Блокиране на топлината
    Някои завеси, наричани обикновено термозавеси или изолационни завеси, имат отразяваща основа, която отразява особено добре слънчевата светлина. Затъмняващите завеси и други видове затъмняващи прозорци също могат да помогнат за задържане на топлината, като блокират слънчевата светлина.
  • Изолиране на студа
    Дебелите завеси, изработени от плътна материя, ще осигурят изолация от студа. Например, спуснатите тежки завеси могат да предотвратят проникването на хладен въздух от прозорците в останалата част на стаята, което подобрява комфорта в спалнята, дневната или всяка друга стая през зимата.
  • Звукопоглъщане или звукоизолиране
    Друго предимство на тежките и плътни завеси е, че плътната тъкан подобрява способността им да поглъщат звука. Това затруднява проникването на звука през завесите, което означава, че от другата страна на завесите ще бъде по-тихо. Завесите не могат да блокират напълно звука и затова са по-скоро звукопоглъщащи, отколкото напълно звукоизолиращи завеси.

Дебелите завеси като ANHOLT и AUSTRA осигуряват не само естетическа привлекателност на Вашия дом; те могат също така да помогнат за блокиране на шума, да допринесат за комфорта чрез малка изолация, да осигурят неприкосновеност на личния живот или да служат като разделители на помещенията в интериора.

Изолираща завеса HERDLA

Завесата HERDLA е изключителна възможност за изолиране на дома Ви. Със специалната си подложка тя е специално създадена за изолиране на топлина и студ. Благодарение на дебелата си конструкция тя е и звукоизолираща, което означава, че завесата спомага за намаляване на шума, топлината и студа, които влизат в дома Ви.

В нашия асортимент ще откриете широка гама от завеси и щори. Ако не сте сигурни коя опция е подходяща за Вас, посетете най-близкия магазин на JYSK, за да получите насоки от нашите служители - ние винаги сме готови да Ви помогнем да намерите идеалната опция за Вашите нужди и за Вашия дом.

Открийте повече

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимото спално бельо на купувача

Любимото спално бельо на купувача