Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти за Вашата компания

Жена дърпа тежки завеси пред светли, бели прозорци.

Завеси, предпазващи Ви от шума, топлината и студа

Случвало ли Ви се е да се чудите какво да направите, за да запазите дома си хладен през лятото? Или, напротив, за да предотвратите проникването на студа вътре през зимата? Може би също така сте се чудили какви са възможностите Ви, ако искате да спите добре, без да Ви държи будни трафикът или шумните улици. Въпреки че не е универсално чудодейно средство за решаване на тези проблеми, затъмняващите завеси могат да Ви помогнат да облекчите някои от тях.

Потенциални ползи от използването на изолационни завеси 

Освен естетическия си вид, завесите могат да имат свойства, които осигуряват редица ползи за Вас и Вашия дом. Различните видове завеси - по-специално затъмняващите завеси - могат да притежават следните свойства:

  • Блокиране на топлината
    Някои завеси, наричани обикновено термозавеси или изолационни завеси, имат отразяваща основа, която отразява особено добре слънчевата светлина. Затъмняващите завеси и други видове затъмняващи прозорци също могат да помогнат за задържане на топлината, като блокират слънчевата светлина.
  • Изолиране на студа
    Дебелите завеси, изработени от плътна материя, ще осигурят изолация от студа. Например, спуснатите тежки завеси могат да предотвратят проникването на хладен въздух от прозорците в останалата част на стаята, което подобрява комфорта в спалнята, дневната или всяка друга стая през зимата.
  • Звукопоглъщане или звукоизолиране
    Друго предимство на тежките и плътни завеси е, че плътната тъкан подобрява способността им да поглъщат звука. Това затруднява проникването на звука през завесите, което означава, че от другата страна на завесите ще бъде по-тихо. Завесите не могат да блокират напълно звука и затова са по-скоро звукопоглъщащи, отколкото напълно звукоизолиращи завеси.
Тежка завеса в зелено, разделяща трапезарията от дневната.
Завеса ANHOLT 1x140x300 зелена
2 за 99 ЛВ.
69,99 ЛВ. /бр.
Спестете 29%
ANHOLT thick curtain in soft green
ANHOLT heavy curtain in dusty green
Бежова плътна завеса, използвана като разделител на помещения.
Завеса AUSTRA 1x140x175 кадифе бежова
20 ЛВ./бр.
49,99 ЛВ. /бр.
Спестете 59%
Ново
Зелена плътна завеса в спалнята на тийнейджър.
Завеса AUSTRA 1x140x300 кадифе, зелена
30 ЛВ./бр.
79,99 ЛВ. /бр.
Спестете 62%

Дебелите завеси като ANHOLT и AUSTRA осигуряват не само естетическа привлекателност на Вашия дом; те могат също така да помогнат за блокиране на шума, да допринесат за комфорта чрез малка изолация, да осигурят неприкосновеност на личния живот или да служат като разделители на помещенията в интериора.

Изолираща завеса HERDLA

Завесата HERDLA е изключителна възможност за изолиране на дома Ви. Със специалната си подложка тя е специално създадена за изолиране на топлина и студ. Благодарение на дебелата си конструкция тя е и звукоизолираща, което означава, че завесата спомага за намаляване на шума, топлината и студа, които влизат в дома Ви.

Сива изолираща завеса в спалня.
Завеса HERDLA 1х140x300 изолираща антрацит
2 за 129 ЛВ.
89,99 ЛВ. /бр.
Спестете 28%
Ново
Жена, държаща дебела изолираща завеса.
Завеса HERDLA 1х140x300 изолираща антрацит
2 за 129 ЛВ.
89,99 ЛВ. /бр.
Спестете 28%
Ново

В нашия асортимент ще откриете широка гама от завеси и щори. Ако не сте сигурни коя опция е подходяща за Вас, посетете най-близкия магазин на JYSK, за да получите насоки от нашите служители - ние винаги сме готови да Ви помогнем да намерите идеалната опция за Вашите нужди и за Вашия дом.

Открийте повече

Използвайте завеси, за да промените дома си

Изберете правилния скрин с чекмеджета

На Вашето внимание: колекция RY

На Вашето внимание: колекция LIMFJORDEN