ПРАЗНИЧНО КОЛЕДНО ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА ДОМА

Красивото коледно осветление се е превърнало в неизменна част от Коледа и се среща навсякъде. Коледните лампички на закрито могат да създадат уют, топлина, радост и енергия. Внесете Коледа във всекидневната с красиво осветление от JYSK - уютна, топла коледна атмосфера вкъщи с много светлини - разнообразие от модели и размери на LED играчки, светлинни вериги с различни дължини, фенери и свещи на батерии, стъклени играчки и още много.

Тази Коледа поставете коледни лампички във всяко кътче на дома си. Не се ограничавайте само с коледната елха, поставете гирлянди с лампички във вази или около свещници и се оставете коледният дух да Ви омагьоса. Открийте коледни лампички, захранвани с батерии, за да не мислите за разстоянието до електрическия контакт, когато правите коледната си украса, или за кабелите, които могат да ги повредят.

  Коледа - Вътрешно осветление

  Коледна играчка BORNIT Ø8 см асорти
  2,50 ЛВ./бр.
  5,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 58%
  Само в магазините
  Светлинна верига KRYOLIT с 48 LED
  5 ЛВ./бр.
  9,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Само в магазините
  Светлинна верига FLINTSTEN с 40LED
  7,50 ЛВ./бр.
  19,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 62%
  Само в магазините
  Светлинна верига VIVIANIT с 20 LED
  15 ЛВ./бр.
  29,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Само в магазините
  Звезда CITRONSTEN Ø32xВ49см
  40 ЛВ./бр.
  Само в магазините

  СЪЗДАЙТЕ ТОПЛА АТМОСФЕРА С КОЛЕДНИ ЛАМПИЧКИ

  Добавете коледни лампички към елхата и красиво осветете този ъгъл от дневната, който сте избрали да украсите. Но не спирайте дотук! Добавете коледни лампички във вази или на бюфета, дори на корниза за пердета. Намерете в нашата колекция коледни лампички във формата на звезди, сърца и елхи и придайте специален вид на коледната си украса.