Летен декор и аксесоари за дома или идеи за интериора на лятната къща.

Освежете дома си с весели летни цветове

Новата колекция Nordic Mood представя селекция от летни декорации, които са идеални за привличане на природата в дома. От ярки свещници до привличащи вниманието вази - колекцията съдържа всичко, от което се нуждаете, за да отпразнувате лятото в дома си или за да почерпите вдъхновение за идеи за интериор на лятна къща.

Колекцията Nordic Mood излъчва жизнено и оптимистично усещане за радост благодарение на ярките и живи, но все пак спокойни летни цветове в нея - ярко бежово, съчетано с акценти в меки нюанси на синьо, розово, мента, бежово и жълто.

С органичните си форми и меки извивки декоративните елементи, като например закачливите вази SYLVESTER и TORMUND, придават индивидуалност и живот на дома Ви, като същевременно създават спокойна атмосфера, която подмладява ума и душата.

Чашата FREDERIK е прекрасен елемент за всеки дом. Тя е закачливс със спокойните си нюанси на прашно синьо, зелено, жълто и розово. Тъй като FREDERIK се предлага в няколко цвята, комплектът от чаши ще бъде по-жив, отколкото ако всяка чаша е в един и същи цвят. Оттенъците се допълват един друг, така че се съчетават много добре.

Изкуственото растение алое вера с цветя е красиво допълнение към всеки дом, който желае да създаде перфектната атмосфера за празнуване на лятото. Украсете дивана си с възглавницата AGERTIDSEL - ярка бежова възглавница с бродирани цветя, разпознаваеми през лятото.

Свещникът MARK е прост, но привлича вниманието. Райетата върху свещника придават индивидуалност и елемент на закачливост, а със светлосините свещи BALDUR можете да добавите забавен привкус и прекрасен детайл в дома си. Поставете свещниците MATS до MARK, за да създадете радостна и жизнена атмосфера, която същевременно е спокойна и удобна.

Много продукти от новата колекция Nordic Mood вече са налични, а от 11 юли цялата колекция ще се продава във всички магазини на JYSK и на JYSK.bg.

Открийте повече

Ръководство за външно коледно осветление

Ръководство за външно коледно осветление

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача