Бебешки и детски чаршафи за вашето дете

Децата се нуждаят от много почивка, за да имат енергия да се учат и растат. Затова трябва да се съобразите с много неща, когато създавате удобно и уютно място за спане за вашето дете. Едно от най-важните неща в това отношение, разбира се, е постелята. След като матракът е поставен, време е да помислите за чаршафите. В JYSK ще намерите намерите чаршафите за бебета и деца, които ви трябват, за да направите удобно и меко леглото на вашето дете.
 

  Висококачествени чаршафи

  В JYSK можете да избирате между няколко типа бебешки и детски чаршафи, като всички модели са с етикет Oeko-Tex. Oeko-Tex стандартът гарантира, че продуктите са тествани за оцветяващи агенти и химикали, които са опасни за живота.

  Богат избор от материали

  Можете да купите бебешки и детски чаршафи, изработени от памук, като предлагаме също и непромокаеми чаршафи за двете възрастови групи. Непромокаемият чаршаф се прикрепя към матрака с еластични ремъци с цел да го предпази при нощно напикаване.

  Разгледайте нашата селекция онлайн

  Вижте нашата селекция от бебешки и детски чаршафи на тази страница или се отбийте в местния JYSK магазин, за да потърсите съвет или напътствия.