ПОДМАТРАЧНИ РАМКИ И ОСНОВИ ЗА ЛЕГЛА

Повечето от нас прекарват повече време в избор на матрак, отколкото на пружина, но е добре да разгледаме всички налични опции за пружини, преди да направим избор! Открийте нашата гама от основи за легла, които отговарят на вашия стил на спане. Разгледайте нашата гама от основи за ламели за рамки за легла, които ще осигурят опора на матрака Ви и същевременно ще осигурят подходяща вентилация. Ако имате двойно легло, можете да използвате 2 пружини или една с размери 140x200 см.

  ШИРОКА ГАМА ОТ РАЗМЕРИ И МОДЕЛИ НА ЛЕГЛАТА

  Подматрачните рамки се предлагат с различни дизайни и Вие сами избирате своя любим. Ето някои от основите за легла, които ще намерите в JYSK:

  • основа за легло с решетки
  • регулируема основа за легло

  Ако често обичате да четете в леглото или ако в спалнята ви има телевизор, регулируемата табла може да е идеалното решение. С регулируемата табла можете да повдигнете главата на леглото до удобно ниво, за да поддържате врата си, докато четете или гледате телевизия. Освен това ще можете да повдигнете долната половина на леглото, за да повдигнете краката си след уморителен работен ден.

  JYSK предлага пружини за легла с различни размери, така че със сигурност ще намерите подходящия модел за рамката на леглото си.

  Ако не знаете коя подматрачна рамка е подходяща за Вас, винаги можете да посетите местния магазин на JYSK, където служителите с удоволствие ще Ви помогнат.