Подматрачни рамки и основи за легла

Повечето от нас прекарват повече време в избор на матрак, отколкото на подматрачна рамка, но е добре да разгледаме всички налични опции за подматрачни рамки, преди да направим избор! Открийте нашата гама от основи за легла, които отговарят на Вашия стил на спане. Разгледайте нашата гама от подматрачни рамки, които ще осигурят опора на матрака Ви. Ако имате двойно легло, можете да използвате 2 подматрачни постелки или една с размери 140x200 см.

5 продукти
  5 продукти

  ШИРОКА ГАМА ОТ РАЗМЕРИ НА ПОДМАТРАЧНИ РАМКИ

  Подматрачните рамки се предлагат с различни дизайни и Вие сами избирате своя любим. Ето някои от основите за легла, които ще намерите в JYSK:

  • основа за легло с решетки
  • регулируема подматрачна рамка

  Ако често обичате да четете в леглото или ако в спалнята Ви има телевизор, регулируемата основа за легло може да е идеалното решение. С регулируемата подматрачна рамка можете да повдигнете главата на леглото до удобно ниво, за да поддържате врата си, докато четете или гледате телевизия. Освен това ще можете да повдигнете долната половина на леглото, за да повдигнете краката си след уморителен работен ден.

  JYSK предлага подматачни рамки за легла с различни размери, така че със сигурност ще намерите подходящия модел за рамката на леглото си. Ако не знаете коя подматрачна рамка е подходяща за Вас, винаги можете да посетите местния магазин на JYSK, където служителите с удоволствие ще Ви помогнат.