ВЪЗГЛАВНИЦИ ОТ МЕМОРИ ПЯНА И ЕРГОНОМИЧНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

Ако не се чувствате комфортно на традиционна възглавница с естествен или влакнест пълнеж, може би е време да опитате възглавница с мемори пяна. Предлагаме широка гама от специални възглавници: от възглавници от мемори пяна до охлаждащи възглавници с гел, за да се насладите на по-удобен сън. Специалната възглавница може да е идеалното решение за Вас, ако искате да имате по-добра опора за врата, докато спите на дивана, в ъгъла на леглото или в леглото в спалнята. Изберете от нашата широка гама анатомично оформени възглавници за допълнителен комфорт в офиса, по време на сън или при пътуване: възглавници от мемори пяна за опора на гръбначния стълб, за опора на врата, възглавници от мемори пяна и антиалергични възглавници.

Имате нужда от нова възглавница? Не се хвърляйте на първата скъпа възглавница, без значение колко добра е тя. Възглавницата трябва да отговаря на Вашите нужди. Неправилният модел може да се окаже причината за болки във врата, хъркане и безсъние. В JYSK ще намерите богат избор от ергономични възглавници WELLPUR, за повече комфорт в офиса, по време на път и за по-качествен и здравословен сън. Вземете лумбална възглавница с мемори пяна за по-добра опора на гръбначния стълб, главата и врата. Те са прекрасен избор и ако страдате от алергии, тъй като домашните акари не могат да живеят в пяната. Голяма част от моделите са с регулируема височина и можете да ги регулирате според Вашите нужди.

  Различни възглавници - PLUS

  ?

  Различни възглавници - GOLD

  ?
  Възглавница WELLPUR VALLE 40x60x11/9 см
  55 ЛВ./бр.
  119 ЛВ. /бр.
  Спестете 53%
  gold
  Възглавница WELLPUR FIGGJO 42x65x15 см
  50 ЛВ./бр.
  129 ЛВ. /бр.
  Спестете 61%
  gold
  Възглавница WELLPUR EGGEN 60x40x13
  70 ЛВ./бр.
  139 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  gold
  Възглавница WELLPUR VIKNA 42x65x15 см
  70 ЛВ./бр.
  149 ЛВ. /бр.
  Спестете 53%
  gold

  НАМЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩАТА ЗА ВАС ВЪЗГЛАВНИЦА

  Възглавниците WELLPUR са изработени от облекчаваща натиска мемори пяна, която противодейства на напрежението във врата и раменете и се приспособява точно към формата на тялото. Можете да избирате между ергономични възглавници за врат, които са полезни в самолета и по време на пътуване с кола, лумбална възглавница/възглавница за гърба за Вашия офис стол или възглавница за легло, която не предизвиква алергии.

  ВЪЗГЛАВНИЦИ, КОИТО СЕ РЕГУЛИРАТ ПО ВИСОЧИНА

  Предимството на тези възглавници е, че могат да се адаптират към конкретните Ви нужди, тъй като височината на възглавницата може да се регулира чрез премахване на част от пълнежа, ако смятате, че слоят пяна е твърде дебел. Калъфката може да се свали и да се изпере на 30 градуса или да се закупи калъфка за възглавница, която предпазва възглавницата и я поддържа чиста.