Ергономични възглавници от мемори пяна

Ако не се чувствате комфортно на традиционна възглавница с естествен или полиестерен пълнеж, може би е време да опитате възглавница с мемори пяна. Предлагаме широка гама от специални възглавници8 с мемори пяна, за да се насладите на по-удобен сън. Специалната възглавница може да е идеалното решение за Вас, ако искате да имате по-добра опора за врата, докато спите на дивана или на леглото в спалнята. Изберете от нашата широка гама анатомично оформени възглавници за допълнителен комфорт в офиса, по време на сън или при пътуване: възглавници от мемори пяна за опора на гръбначния стълб, за опора на врата, възглавници от мемори пяна и антиалергични възглавници.

Имате нужда от нова възглавница? Не се хвърляйте на първата скъпа възглавница, без значение колко добра е тя. Възглавницата трябва да отговаря на Вашите нужди. Неправилният модел може да се окаже причината за болки във врата, хъркане и безсъние. В JYSK ще намерите богат избор от ергономични възглавници WELLPUR, за повече комфорт в офиса, по време на път и за по-качествен и здравословен сън. Те са прекрасен избор и ако страдате от алергии, тъй като домашните акари не могат да живеят в пяната. Голяма част от моделите са с регулируема височина и можете да ги регулирате според Вашите нужди.

26 продукти
  26 продукти

  Възглавници - Различни възглавници

  Страхотна оферта
  Възглавница WELLPUR ALESUND 13x25x11
  16,50 ЛВ./бр.
  32,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  plus
  Страхотна оферта
  Възглавница WELLPUR OMMANE 15x25x20
  22,50 ЛВ./бр.
  49,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 54%
  plus
  Страхотна оферта
  Възглавница WELLPUR RYGGE 34x36x12/6
  27,50 ЛВ./бр.
  69,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 60%
  plus
  Страхотна оферта
  Възглавница WELLPUR KVINA бяла 30x50x10/7
  40 ЛВ./бр.
  79,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  plus
  Ново
  Възглавница WELLPUR VOSS 30x50x10/7
  79,99 ЛВ./бр.
  plus
  Само в магазините
  Възглавница WELLPUR VOSS 30x50x10/7
  79,99 ЛВ./бр.
  plus
  Само в магазините
  Възглавница WELLPUR OLDEN 35x55x8
  79,99 ЛВ./бр.
  plus
  Само в магазините
  Възглавница WELLPUR ETNE 40x60x11
  129 ЛВ./бр.
  gold
  Само в магазините
  Възглавница WELLPUR VIKNA 42x65x15
  169 ЛВ./бр.
  gold
  Само в магазините

  НАМЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩАТА ЗА ВАС ВЪЗГЛАВНИЦА

  Възглавниците WELLPUR са изработени от облекчаваща мемори пяна, която противодейства на напрежението във врата и раменете и се приспособява точно към формата на тялото. Можете да избирате между ергономични възглавници за врат, които са полезни в самолета и по време на пътуване с кола, лумбална възглавница/възглавница за гърба за Вашия офис стол или възглавница за легло, която не предизвиква алергии.

  ВЪЗГЛАВНИЦИ, КОИТО СЕ РЕГУЛИРАТ ПО ВИСОЧИНА

  Предимството на тези възглавници е, че могат да се адаптират към конкретните Ви нужди, тъй като височината на възглавницата може да се регулира чрез премахване на част от пълнежа, ако смятате, че слоят пяна е твърде дебел. Калъфката може да се свали и да се изпере на 30 градуса или да се закупи калъфка за възглавница, която предпазва възглавницата и я поддържа чиста.