Ергономични възглавници от мемори пяна

Ергономичните възглавници от мемори пяна, които ще намерите в JYSK, се приспособяват точно към контурите на главата и врата Ви. Те заемат точната форма на врата, абсорбират упражнявания натиск и позволяват на врата и раменете да почиват в естествена, подходяща позиция. Изберете възглавница, която отговаря на Вашите нужди, независимо дали предпочитате висока или ниска възглавница, или такава с ергономична извивка. В колекцията ни има възглавници с натрошена мемори пяна, чиято височина можете да регулирате, като отстраните част от пълнежа. Изберете от нашата широка гама анатомично оформени възглавници за допълнителен комфорт в офиса, по време на сън или при пътуване: възглавници от мемори пяна WELLPUR за опора на гръбначния стълб и врата и антиалергични възглавници.

Изберете подходящата възглавница

Възглавницата е поне толкова важна, колкото и матракът, когато става въпрос за качеството на съня. Искате възглавница, която да Ви осигурява ергономично правилна опора във всички позиции. Ако възглавницата не поддържа оптимално врата Ви, има риск възглавницата да попречи на добрите качества на матрака. Когато купувате нова възглавница, е добре да вземете предвид следното: 

По-добре ли спите с вдигната или спусната глава?

  • Нашите възглавници имат различни пълнежи,нива на твърдост и височина (ниска, средна и висока).

Предпочитате ли да спите предимно настрани, по гръб или по корем?

  • Ако спите предимно настрани, има смисъл да изберете висока възглавница, която да запълни пространството между главата и матрака.
  • Ако спите предимно по гръб, възглавницата Ви трябва да е ниска и да има добра опора под врата. 
  • Ако спите предимно по корем, трябва да изберете средна възглавница. 

От какъв пълнеж трябва да се състои възглавницата?

Възглавници с регулируема височина

Предимството на тези възглавници е, че могат да се адаптират към конкретните Ви нужди, тъй като височината на възглавницата може да се регулира чрез премахване на част от пълнежа, ако смятате, че слоят пяна е твърде дебел. Калъфката може да се свали и да се изпере на 30 градуса или да се закупи калъфка за възглавница, която предпазва възглавницата и я поддържа чиста. Възглавниците WELLPUR са изработени от облекчаваща мемори пяна, която противодейства на напрежението във врата и раменете и се приспособява точно към формата на тялото. Можете да избирате между ергономични възглавници за врат, които са полезни в самолета и по време на пътуване с кола, лумбална възглавница/възглавница за гърба за Вашия офис стол или възглавница, която не предизвиква алергии.

Добрият сън има положителен ефект върху благосъстоянието

Получаването на достатъчно сън е много важно за цялото ни тяло. Сънят влияе на нашето физическо и психическо благополучие. Пълният сън помага да бъдете активни и енергични през деня, поддържа имунната система и увеличава устойчивостта на стрес. Качествените продукти за сън и ергономичните мебели за спалня ще създадат положителна атмосфера за релаксация. Вашите легломатраквъзглавницазавивка и дори спално бельо влияят върху качеството на съня Ви. Прочетете нашето ръководство за възглавници, за да откриете възглавницата, която най-добре отговаря на Вашите нужди.