Корнизи и аксесоари за завеси

В JYSK ще намерите всичко необходимо за да окачите новите си завеси. Ние разбираме, че детайлите правят разликата, затова ви предлагаме богато разнообразие от корнизи, които не само ще подхождат на вашия стил, но и ще подчертаят красотата на вашите завеси. Независимо дали търсите нещо модерно и минималистично или предпочитате класически и изискан дизайн, в JYSK ще намерите перфектното решение. Когато става въпрос за завършека на вашия прозорец, никога не подценявайте ролята на aксесоарите за завеси. Нашите куки, плъзгачи за релси, щипки и връзки са от съществено значение за завършването на декора на вашия дом. Освен че допълват визията на завесите, те осигуряват и практичност, като гарантират лесно поставяне и удобство в ежедневната употреба.

41 артикула
  41 артикула

  Окачете завесите си бързо и лесно

  В колекцията на JYSK ще намерите завесите, които търсите, за вашите прозорци или балконски врати, както и необходимите аксесоари, за да ги окачите бързо и лесно. Снабдете се с подходящите инструменти за монтиране на завеси и купете халки за завеси и кукички за окачването им.

  Двойни или единични корнизи за завеси

  Изберете новите си двойни или единични корнизи за завеси в JYSK. Преди да направите покупката, не забравяйте да измерите както ширината на прозореца, за да вземете релси за завеси с подходящи размери, така и височината, за да изберете подходящите завеси. Разтегателните корнизи за завеси в нашата колекция са идеални, за да ги регулирате според нуждите си. Използвайте двойни метални корнизни и окачете две завеси в дневната си, една тънка завеса и една дебела, за да постигнете двойно осветление в стаята.

  Цветове и материали

  Някои хора дори не обръщат внимание на корнизите, техния цвят или материал, докато други ги смятат за елемент от декорацията на дома и обръщат специално внимание на характеристиките им. В зависимост от пространството и цвета на завесата, изберете подходящите корнизи. В JYSK ще намерите модерни корнизи за пердета, изработени от издръжливи материали като стомана. Изберете метален корниз в цвят месинг, ако искате да придадете на прозорците си класически вид, или корниз в сребрист цвят, ако искате по-модерен ефект.